Nech to zostane v rodine přehled
Daniela Kapitáňová
Autorka bestselleru Samko Tále: Kniha o cintoríne, opäť prichádza s excelentným príbehom, ktorému samozrejme nechýba štipka humoru a fantázie. Daniela Kapitáňová tentoraz siahla po detektívnom žánri. Dej situovala do prostredia súkromnej televíznej spoločnosti, ktorá pripravuje reality šou. Nejde o drsný, krvilačný príbeh, typický pre moderné prózy napísané pod inonárodným vplyvom, ale o pútavé čítanie blízke ľuďom akejkoľvek vekovej kategórie.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nech to zostane v rodine. Přihlašte se a napište ho.
Téma je veľmi zaujímavá, nečaký dej aj myšlienka knihy. Na začiatok uvedenie zvláštnych postáv, reality show, problematickej rodiny a komplikovanej hlavnej postavy, potom vyvrcholenie a lá Sherlock Holmes skrížený s brakom, vytvára vcelku čitateľnú knihu. Avšak tá rýchlosť, s akou dej postupuje a rozsah knihy je podľa mňa veľké mínus.
Kniha Nech to zostane v rodine v seznamech
Já půjdu poněkud proti proudu. Nemám rád překombinované a neživotné zápletky Agathy Christie. Případ, který řeší detektiv Župan, je tohoto druhu. Takže mě to opravdu nenadchlo. Kdo naopak má rád Agathu Christie, ten by mohl být spokojen.