Nefér výhoda přehled
Robert T. Kiyosaki
Autor bestselleru Bohatý táta, chudý táta Robert Kiyosaki zpochybnil a změnil způsob, jakým desítky milionů lidí na celém světě uvažují o penězích. S perspektivami, které jsou často v rozporu s konvenční moudrostí, se stal známým pro svou upřímnost, neúctu k establishmentu a odvahu. Na celém světě je proto považován za vášnivého zastánce finančního vzdělávání. V knize Nefér výhoda vyzývá Robert Kiyosaki lidi na celém světě, aby přestali slepě přijímat klam, že je jim osudem předurčeno, aby celý život zápasili s financemi. Vybízí je, abyste změnili jedinou věc, kterou mají pod kontrolou, a to sami sebe. Jedině pravé finanční vzdělávání je cesta k vytvoření života, jaký si člověk přejete pro sebe a svou rodinu. Tato kniha je o moci finančního vzdělání a pěti neférových výhodách, které skutečné finanční vzdělání nabízí: •neférovou výhodu vzdělání •neférovou výhodu daní •neférovou výhodu dluhu •neférovou výhodu rizika •neférovou výhodu reciprocity Kniha Nefér výhoda vyzývá čtenáře ve stylu vlastním společnosti Rich Dad, aby zhodnotili všechna hlediska a vyzkoušeli, jak se síla opravdového finančního vzdělání stává jejich nespravedlivou výhodou.... celý text
Literatura světová
Vydáno: 2011 , PragmaOriginální název:
Unfair Advantage: The Power of Financial Education, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nefér výhoda. Přihlašte se a napište ho.
Pro obchodníky a podnikatele může být tato kniha dobrým základem. Mě osobně knihy od R. Kiyosakiho bavili v začátcích podnikání, dnes vyhledávám jinou literaturu.
I Kiyosakiho knihy je třeba číst ve správném pořadí, jak je píše, sice všechno omýlá dokola, ale právě proto, že omýlá, je třeba pak vychytat a nepřehlédnout ty nové potřehy.
Kniha Nefér výhoda v seznamech
Nechcem sa opakovať, ale táto kniha je tiež fajn.