Nehodná zvířátka přehled
Sophie Corrigan
Vy lidé jste nám přisoudili nehezkou pověst! Říkáte, že jsme strašidelní a děsiví a špinaví a nebezpeční a oškliví. Takže jsme si to s vámi přišli ujasnit, protože jsme už unavení z těch lží, které o nás šíříte. Máme pro vás čistá fakta o tom, co děláme, co jíme, jak spolu mluvíme a jak vám ve skutečnosti OHROMNĚ pomáháme. My jsme velice HODNÁ ZVÍŘÁTKA! Jen jste nás špatně pochopili!... celý text
Obrazové publikace Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2021 , DrobekOriginální název:
The Not Bad Animals, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nehodná zvířátka. Přihlašte se a napište ho.
K této knize nemůžu říct víc než to, že je to nejkrásnější dětská kniha, jakou jsem v posledních letech četla. Nejenže má nádherné ilustrace, ale je také perfektně graficky zpracovaná - na jedné dvojstraně máte vždy různé mýty o daném zvířátku a když otočíte, najdete zde hromadu důvodů, proč jsou tyto mýty nesmyslné a že ona zvířátka jsou vlastně naprosto úžasná! A to taky jsou! Tu knihu miluju, i když dítě už dávno nejsem, ale upřímně se nemůžu dočkat, až si ji, dá-li Bůh, budu jednou číst se svými dětmi :)
Knižní novinky (4. týden)
24.01.2021
Kniha Nehodná zvířátka v seznamech
Čtyřletý syn knihu miluje. Mně se ten koncept moc nezdál,ale dítě mi ji nosí,že si v ní chce číst. Je to hezké na komentování obrázků a povídání si s dětmi. Ilustrace jsou krásné a některé popisky se využijí už teď a plně pro starší věk.