Nejlepší omyl mého života přehled
T. Gephart
Jiskřivá romantická komedie plná vtipných dialogů a silných protagonistů, kteří se nebojí za sebe postavit a rozhodnout se podle svého srdce. Zara nevěří na osudovou lásku. Láska přece není psaná ve hvězdách. A proroctví pouťové věštkyně o spřízněných duších, které si vyslechla jako malá holka, je jen dětská vzpomínka. Když však o několik let později uslyší z nemocničních reproduktorů to jedinečné jméno, které jí bylo kdysi předpovězeno, dokonce ani skeptik jako ona se nedokáže ubránit zvědavosti. A když se z neznámého muže vyklube vtipný, pohledný, inteligentní a úspěšný právník, nabízí se to vše přehodnotit. Ale je skutečně vším, co o sobě tvrdí? Nebo je příliš dokonalý, než aby to byla pravda? Šílená přitažlivost a nepopiratelné propojení tvoří společně smrtící kombinaci. A on je buď její jediná pravá láska, nebo největší omyl jejího života.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , JotaOriginální název:
My Greatest Mistake, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejlepší omyl mého života. Přihlašte se a napište ho.
Lehká, úsměvná romance o dvou právnících a jedné dávné věštbě. Moc akce nečekejte, spíš takovou konverzační komedii. Jako čtení před spaním, to bylo pro mě ideální.
Nejlepší omyl mého života je hodně nenáročná romantická komedie založená hlavně na dialozích. Děj je poměrně jednoduchý a přečtené to máte rychle. Pokud tedy hledáte milou oddechovku, čtěte dál.
Postavy byly sympatické, vtipné a pohodové. Sestra hlavní hrdinky Belle mi přišla sice někdy až moc dětinská, za to Lincolnův kamarád Nate mi to vynahradil. Můžu dostat taky takového kamaráda?
Co se týká hlavních postav, tak Lincoln byl klasicky chlap snů a Zara trošku zmatená žena neustále si vybírající kariéru, pak zase lásku a tak dokola. Na jednu stranu mi bylo sympatické, že svou kariéru nechtěla jen tak hodit do koše jen pro možný románek. Na druhou stranu holka nevěděla co chce. Byla dost skeptická a štvalo ji, když ji lidi poslechli. :D Jinak chemie mezi nimi fungovala a jejich interakce jsem si užívala.
Děj nebyl nijak výrazný, vlastně na začátku se odehraje jedna věštba, která rozehraje hru a pak už to je čistě zašmodrchaná romantická linka dvou právníků. Ale čtení mě bavilo, nutit jsem se do něj nemusela a nejednou jsem se uchechtla nahlas :D. Je to pohodově napsané (s pár sprostých slov a nějakými žhavějšími scénami). Kromě občasného kolovrátku hlavně vytvářeného Zarou a nějaké scény, které byly za mě zbytečné, to bylo super čtení po práci. Jo, a vyprávěno je to z pohledů obou dvou, takže win win!
3,5/5
E-knihu jsem dostala od nakladatelství JOTA za účelem recenze.
Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)
19.05.2024
Kniha Nejlepší omyl mého života v seznamech
Milá nenáročná oddechovka :)