Třináct hodin / Výlet do padesátých / Není úniku / Z kolébky do hrobu přehled

Třináct hodin / Výlet do padesátých / Není úniku / Z kolébky do hrobu
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127319/trinact-hodin-127319.jpg 4 18 18

Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů oddychových žánrů od současných angloamerických autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích. 1) Deon Meyer: Třináct hodin - Inspektora Bennyho Griessela z Kapského města vzbudí nad ránem telefonát, že se našlo dívčí tělo s podřezaným hrdlem, a záhy zjišťuje, že přítelkyně zavražděné dívky je stále na útěku před partou nelítostných vrahů. Bennyho čeká další hektický den pod žhnoucím jihoafrickým sluncem. 2) Sharon Griffithsová: Výlet do padesátých - Co byste dělali, kdyby se kulisy kolem vás náhle proměnily a vy byste se ocitli v jiné době? Novinářka Rosie Hartfordová to zažívá na vlastní kůži a netuší, co se to děje. Má za to, že se nedopatřením dostala do televizní reality show Dům z padesátých. Ovšem to by tam musely být kamery ... 3) C. J. Box: Není úniku - Správce přírodního parku ve Wyomingu Joe Pickett vyráží koňmo do hor, kde se v poslední době dějí divné věci. Kdo je páchá? Jsou to wendiga, zlí indiánští duchové, jak naznačuje jeden ze starousedlíků? Jisté je, že Joe se na své cestě setká s něčím, co by raději býval nikdy nepoznal. 4) Patricia MacDonaldová: Z kolébky do hrobu - Morgan Adairová přijíždí do městečka na pobřeží Long Islandu na křtiny malého Drewa, syna své nejlepší kamarádky Claire. Den po křtinách je mladá matka obviněna z hrůzného zločinu a k naprostému údivu své kamarádky se k němu dozná. Je však skutečnou pachatelkou?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)

Thirteen Hours / The Accidental Time Traveller / Nowhere to Run / From Cradle to Grave

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třináct hodin / Výlet do padesátých / Není úniku / Z kolébky do hrobu. Přihlašte se a napište ho.

jarin58
01.05.2024 5 z 5

I když zprůměruji všechny čtyři knihy,vychází mi za pět.Bravo.

ZUZANA-123
03.05.2022 4 z 5

Z kolébky do hrobu-moc hezký detektivní příbĕh.Myslela jsem, že vraždil nĕkdo úplnĕ jiný,takže napínavé až do konce.

ZUZANA-123
29.04.2022 4 z 5

Není úniku-jak napsala čtenářka přede mnou,když se začne odkrývat skutečné pozadí příbĕhu,možná nebudete vĕdĕt komu fandit,zda strážci zákona nebo bratrům kteří ztratili svůj domov díky tĕm mocipánům nahoře.

Kniha Třináct hodin / Výlet do padesátých / Není úniku / Z kolébky do hrobu v seznamech