Namor (2019) | Databáze knih

Namor přehled

Namor
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405212/bmid_namor-Sfz-405212.jpg 3 28 28

Pyšní se historii sahající více než tři čtvrtě století zpět, a tak je Namor, princ Atlantidy a vládce moří, nedílnou součástí marvelovského světa už od jeho prvních dní. Přinášíme vám knihu z doby, kdy byl mistr vypravěč John Byrne na vrcholu věhlasu i kreativity. Právě on stojí za Namorovým znovuzrozením. Byrne se pouští do zkoumání toho, co se mstivému Atlanťanovi dostane pod kůži, a výsledek stojí za to! Když se Namor setká se svými novými spojenci, Carrie a Calebem Alexanderovými, vrátí se do světa suchozemců s novou vervou a odhodláním bránit Atlantidu i její zájmy. Obsahuje: Vládce moří... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Hachette (CZ)

Namor: The Sub-Mariner, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Namor. Přihlašte se a napište ho.

Bobik9
24.10.2024 2 z 5

Jedna z těch slabších knížek série. Namor jako hrdina je dost nesympatický. Obecně veškerým "klaďasům" se tady nedá fandit a jsou to naprosto nezajímavé postavy. V čem je plus, tak jsou to naopak velmi originální záporáci. Incestní dvojčata a Headhunter mě opravdu bavili.

Luigi1
15.07.2023 3 z 5

Toto byl jeden slabší komiks

dr.horrible
12.05.2022 3 z 5

Sympaticky ujetá 90’s atmosféra, zároveň je to ale trochu nablblé, a hlavne nerozumiem, prečo pri najstaršej Marvel postave nezaradili aj nejaký starší komiks. 70%

Kniha Namor v seznamech

v Mé knihovně37x