Nick Fury přehled

Nick Fury
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345415/bmid_nick-fury-Uav-345415.jpg 4 50 50

Nejlepší špión světa a ředitel přísně tajné agentury S.H.I.E.L.D. Nick Fury je tím nejikoničtějším tajným agentem Marvelu. Jako seržant Fury z Vyjícího komanda rozbil nacistický válečný stroj a v organizaci S.H.I.E.L.D. chránil svět před nepřáteli z Hydry a jim podobnými. Nyní se Nick Fury vrací, aby vycvičil novou generaci hrdinů-tajné válečníky! Na útěku před S.H.I.E.L.D.em musí tento superšpion využít veškerou svou vychytralost a lstivost, aby zůstal vždy krok napřed před svými nepřáteli i bývalými spojenci. Ponořte se do světa superšpionáže spolu s Nickem Furym, agentem ničeho!... celý text

Komiksy
Vydáno: , Hachette

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nick Fury. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
05.07.2023 3 z 5

No moc se mi to nelíbilo

ArkAngel
14.07.2022 2 z 5

Jako fanda Agentů S.H.I.E.L.D.u jsem si tenhle komiks samozřejmě nemohl nechat ujít, protože se v něm objevují všechny ty skvělé postavy ze seriálu. Máme tu onen velký zvrat, že za S.H.I.E.L.D.em stojí Hydra a novému týmu šéfuje samotná šedá eminence Nick Fury... jenže je to tak strašně ukecané a plné blbých vtipů. Musím ale pochválit kresbu, ta je vážně super a tahá komiks nahoru.

Wojta777
17.05.2018 5 z 5

Jeden z mých nejoblíbenějších NHMek. Origin Nicka je v celku dobrý, ale když přijde na řadu druhý příběh o Secret Warriors, tak je to úplná pecka. Tento příběh jsem si velice užíval. Pro fanouška Agents of S.H.I.E.L.D. povinnost.

Kniha Nick Fury v seznamech

komiksy Marvel