Spider-Man 2099 přehled
Peter David
Nejmocnější hrdinové Marvelu série
Spider-Man 2099, anachronistický arachnohrdina, vede do boje generaci budoucích bojovníků za svobodu! Vydejte se nyní do roku 2099, kde vám strůjci marvelovské budoucnosti představí Miguela O'Haru, zbrusu nového arachnoidního Avengera. Objevte dystopickou dynamiku ikonického hrdiny, který brání Nueva York před hroznou megakorporací Alchemax. Pak bude Miguel přenesen do přítomnosti, kde se bude muset pokusit zachránit svou budoucnosti... a ochránit naši minulosti! Připravte se na to nejlepší z komiksového časového chaosu!... celý text
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2019 , HachetteOriginální název:
Spider-Man 2099, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spider-Man 2099. Přihlašte se a napište ho.
Spider-Man jakožto nejpopulárnější hrdina Marvelu si vysloužil stovky alternativních verzí a jednou z nejprovařenějších je jeho nástupce z roku 2099, kdy má všechno takový cyberpunkový nádech. Příběh z devadesátek, kdy je Miguel v "domácím" prostředí je v pohodě a skutečně z toho cítíte takovou tu atmosféru, jakou má třeba Blade Runner, byť to oněm velkým cyberpunkovým dílům samozřejmě pořád nesahá ani po kotníky. Moderní příběh, v němž Miguel cestoval do minulosti, tedy naší přítomnosti, je už hodně slabý a vůbec mě nebavilo jej číst. Hodně nevyužitý potenciál.
Spider-Man 2099 je komiks kde hlavní hrdina Miguel zachraňuje svou vlastní minulost před megakorporací Alchemax
Ten souboj proti Scorpionu byl mazec :-)
Kniha Spider-Man 2099 v seznamech
2016 | Temná věž 1: Zrození pistolníka |
2017 | Temná věž 4: Pád Gileadu |
2016 | Temná věž 2: Dlouhá cesta domů |
2018 | Temná věž 6: Pistolník 1: Cesta začíná |
2013 | Po zániku Země: Dokonalá bestie |
Tento komiks byl průměrné kvality