Strážci galaxie přehled
Dan Abnett , Len Wein , Roger Stern , Andy Lanning
Nejmocnější hrdinové Marvelu série
Jsou to hrdinové jako žádní jiní. Po léta působili Strážci galaxie v nejvzdálenějších koutech marvelovského univerza a chránili vesmír před těmi nejrostodivnějšími hrozbami. Připojte se k těm největším hvězdám Marvelu a prožijte s nimi dobrodružství, která nemají obdoby.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strážci galaxie. Přihlašte se a napište ho.
Slušné překlenutí mezi Star-Lordovým komiksem, kde se Strážci víceméně dali dohromady a Tajnou invazí, kdy vidíme, že Skrullové něco dělají i mimo Zemi. Do všeho se ještě přimotává "původní" tým Strážců Galaxie, který je z budoucnosti, takže to pro nově složenou partu není úplně jednoduché. Víceméně dobře udělaný začátek dnes již velmi populárního týmu.
Starý příběh překvapivě dobrý. S tím novým jsem ale trochu na vážkách, po těch DC záležitostech co jsem teď četl mi to přijde, jako kdyby Marvel byl jen pro chytrý :)) Zajímavé číst od Abnetta po sobě takhle rozdílné příběhy. Až tolik mě to nebavilo, ale zase je zajímavé to pojetí. Uzavřený prostor, neustálé hádky, loajalita, rozpory začínajícího týmu, zamotaný to je...nic jednoduchého. Myslím že nějaký popcornový fanda Marvelu by z toho vůbec nebyl moudrý. Myslím, že příběh který přijde po tomto začátku by už mohl stát za to...
Kniha Strážci galaxie v seznamech
britská, 1965 Len Wein
americká, 1948 - 2017 Roger Stern
americká, 1950 Andy Lanning
anglická
Parádně napsané kde se můžeme setkat s se strážci