Wonder Man přehled
Roger Stern , Jim Shooter
Nejmocnější hrdinové Marvelu série
Simona Williamse, alias Wonder Mana, sžírá touha po pomstě. Je jedním z ikonických členů Avengers nejmocnějších hrdinur vůbec. My vám nyní představíme jeho debutový příběh. Dále komiks, kde spojí síly Wonder Man a Beast, aby vyrazili na oslnivou jízdu napříč marvelovskýclm vesmírem! Obsahuje: Přichází Wonder Man! Rodinná hádka V sevření stínu a bouře Soud Druhá šance Vzpomínky a noční můry Ono to žije!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Wonder Man. Přihlašte se a napište ho.
Tohle bylo slabý. První komiks je strašně ukecaný, hloupý a nelogický. I tak se, ale budete místy bavit a emoční zakončení celkem funguje. Další tři čísla Avengers mají fajn nápady, které ale nerozvedou kvůli otřesným dialogům. Graviton je až na schopnosti dost nezajímavý. Duo s beastem je taky slabé, kresba je ok, ale příběh je dosti pitomý a místy nudný. 4.5/10
Kniha Wonder Man v seznamech
Najprv som nerozumel tomu, prečo to tu má tak nízke hodnotenia. Starý Leeho komiks síce má klasické neduhy (neustále komentovanie vlastnej činnosti a vysvetlovanie), ale tá 70s troj-epizóda je fajn. Lenže potom prišli neskoršie časti a ja neviem, prečo sa práve ich rozhodli zaradiť, nakoľko boli úplne primitívne.