Nejrychlejší rakve světa přehled

Nejrychlejší rakve světa
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135225/bmid_nejrychlejsi-rakve-sveta-63c94b074af12.png 4 20 20

Kniha o životě a smrti velkých automobilových závodníků. F. Cevert, C. Regazzoni, J. Clark, R. Peterson, G. Nilsson, P. Hill, W. von Trips, J.M. Fangio, N. Farina, J. Rindt, N. Lauda, G. Villeneuve, A. Prost, A. Senna.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejrychlejší rakve světa. Přihlašte se a napište ho.

RoBertino27
27.10.2024 4 z 5

Publikace vycházející z črtů a článků, z nichž většina byla uvedena v měsíčníku MOTORistická současnost (krátce MOTOR) nebo jeho přílohách Grand Prix Sport či Piloti F1. Nezapře autorův styl a je jen mou čistou spekulací, zda nebyla poskytnuta jako jistá úlitba a testovací publikace ve snaze sehnat nakladatele pro jiný Kováříkův úžasný megaprojekt, jenž ve zmíněném MOTORu vycházel na pokračování - Kdo je kdo v automobilovém sportu. Bohužel po sedmi letech a necelých 400 stranách dostal jen k písmenu F (poté MOTOR zkrachoval) - jinak by to byla naprosto fantastická záležitost.

matej0399
26.04.2024 5 z 5

Parádní kniha o Formuli 1 s trochu jiným úhlem pohledu. Zajimavé je například to, že vznikla ještě před smrtí Ayrtona Senny. Je až dechberoucí číst o jejich vzájemné rivalitě

TomHagen
28.03.2024 5 z 5

V téhle knize jsem byl jako mlaďák ponořený imrvére a vděčím ji za moji lásku k F1. Škoda, že se někdo nechopil tématu pro nějakou aktualizaci za posledních 30 let (nebo aspoň jsem takovou knihu nezaznamenal)

Kniha Nejrychlejší rakve světa v seznamech