Největší záhady kriminalistiky přehled
Jaroslav V. Mareš
Publicista Jaroslav Mareš se ponořil do bádání největších českých i československých kriminálních případů. Prošel tisíce stran spisů, znovu vyzpovídal některé svědky a odkryl příběhy plné zločinu a tajemna. Napětí ještě podtrhují dobové fotografie. Případy: Studna, Kadrnožka, Jordan, Habermann, Pilčík, Hudec, Tersián, Hřensko, Stopařky, Sériový vrah, Otín, Karel Novák, Exploze.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Největší záhady kriminalistiky. Přihlašte se a napište ho.
Pripady urcite zajimave, ale je to napsane stylem, ktery Vam moc neumoznuje drzet krok a v tech imformacich se neztracet, takze sem udrzela pozornost az do konce tak u pulky pripadu :)
Kniha je rozhodně zajímavá a všechny případy jsou zajímavé. Co mi však vadilo byl styl psaní. Hrozně mě rušilo odbíhání k různým rozhovorům, reportáž a množstvím jmen.
Říjnové knižní novinky (22. - 28.)
22.10.2018
Blíží se Knihománie
08.10.2018
Kniha Největší záhady kriminalistiky v seznamech
kriminalistika komunismus sociologie psychopatologie zmizení lidí skutečné kriminální případy vězeňství nevyřešené případy
2018 | Největší záhady kriminalistiky |
2019 | Největší záhady české historie |
2019 | Přísně tajné skandály |
2020 | Štěchovický poklad – konec legend |
2023 | Největší záhady zločinu |
Já jsem spokojená. Případy vybrané opravdu zajímavé a na rozdíl od jiných se mi styl vyprávění líbil a právě mě i bavily zmínky o novynářské práci.