Někdo nový přehled
Laura Kneidl
Jedinečný milostný příběh Mickey a Juliana je srdcervoucí a nezapomenutelný. Když mladá a bohatá Mickey potkává na schodech svého nového souseda, nemůže uvěřit svým očím. Je to Julian, číšník, který kvůli ní přišel o několik týdnů dříve o práci. Mickey se kvůli tomu stále cítí hrozně, zejména proto, že se k ní Julian chová velmi odmítavě a nedává jí šanci se omluvit a napravit to. Mickey je tím zvláštním charismatickým mužem a jeho chováním doslova fascinovaná. Snaží se proniknout jeho tvrdou slupkou a lépe ho poznat. Přitom zjišťuje, že Julian si zcela záměrně udržuje odstup nejen od ní, ale i od všech ostatních lidí. Julian má totiž tajemství. Tajemství, které by mohlo navždy změnit způsob, jakým ho Mickey vidí...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , RedOriginální název:
Someone New, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Někdo nový. Přihlašte se a napište ho.
Tento příběh se četl snadno. Konec mě velice překvapil, ale díky němu, mohu dát knize o hvězdičku více, než jsem plánovala. Hlavní hrdinka mi nijak k srdci nepřirostla, ale vzhledem k tématům, kterých se kniha dotýká, hodnotím pozitivně.
Jsem ráda, že jsem před přečtením knihy nečetla recenze, o to víc jsem byla na konci knihy překvapená. Vůbec jsem to nečekala.
Kniha jako taková se mi moc líbila a bavila mě, nedokázala jsem se odtrhnout od čtení. Jsem ráda, že Mikeyina snobská rodina se tam tak často neukazovala, taky by mě štvali. :-D
Autorka se zaměřila na hodně aktuální téma a za mě se toho zhostila bravurně. Doporučuji.
Knižní novinky (43. týden)
25.10.2021
Kniha Někdo nový v seznamech
tajemství vysoká škola LGBT, queer, LGBT+ romány pro ženy
2020 | Nedotýkej se mě |
2021 | Neopouštěj mě |
2021 | Někdo nový |
2021 | Ve skrytu stínů |
2022 | Někdo jiný |
Tohle mě mrzí. Čekala jsem něco jiného, nepřišlo mi to ani dobré. Dvě hvězdičky pro Juliena