Němčina nejen pro samouky přehled

Němčina nejen pro samouky
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485871/bmid_nemcina-nejen-pro-samouky-6Nh-485871.png 5 6 6

Učebnice němčiny vhodná pro samostudium je doplněna klíčem ke cvičením, německo-českým slovníkem a CD-MP3.Učebnice určená začátečníkům obsahuje celkem 25 lekcí s úvodním článkem, přehledem slovní zásoby, výkladem gramatiky a cvičeními.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Němčina nejen pro samouky. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

verka5083
25.01.2024 5 z 5

Nejlepší knížka pro samouky .

Zentao
28.02.2023 5 z 5

Souhlasím s Ajinka126, tohle je nejlepší knížka pro samouky (ve vydání z roku 2018), a to jak ve vztahu k němčině (např. ve srovnání s Němčina s úsměvem, Němčina pro samouky I a II od Academie), tak i ve srovnání s ostatními jazyky v této edici (mám zkušenosti s francouzštinou, španělštinou, finštinou a hebrejštinou).

Od začátku učí praktické fráze, obsahuje testování, audio je možné stáhnout zadarmo z internetu, slovíčka jsou také užitečně zaměřená a gramatika je vysvětlena detailněji a lépe než v jiných knihách, navíc obsahuje výrazy, slovíčka a gramatiku, které Němci používají (bohužel dnes už někdy trochu zastaralé). Jednotlivé lekce nejsou tak dlouhé, takže práce s knihou i svižně běží.

Jeden problém společný snad všem učebnicím pro samouky je používání ještě neprobraných slovíček (to by se dalo přežít) a jejich neuvedení ani v přiloženém slovníčku (to je k vzteku, hlavně když nechcete pořád používat u učení se mobil).

Nicméně i tak mohu s klidnou hlavou doporučit.


Ajinka126
17.02.2017 4 z 5

Alfa a omega každé výuky nového jazyka. Nenarazila jsem doposud na lepší "souhrn" toho "das Best aus" v této literatuře.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Němčina nejen pro samouky v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených6x
v Doporučených1x
v Knihotéce19x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit5x