Německý ovčák přehled
Diana Van Houten
Německý ovčák je oddaným společníkem člověka. Je nadprůměrně inteligentní, pozorný a má rychlé reakce. Tato příručka podává chovatelům základní informace o historii plemene, vzhledu a povaze německého ovčáka, jeho potřebách a nárocích na péči. Poradí při výběru štěněte, s jeho výchovou, výcvikem i vyváženou stravou. Zároveň také popisuje některé odchylky nebo možné nemoci, a může je tak chovateli pomoci včas rozpoznat. * přehledné uspořádání kapitol a grafické zpracování textu * praktické informace a rady podané srozumitelnou formou * velké množství barevných fotografií * informativní popisky ke každé fotografii * užitečné kontakty a odkazy na chovatelská sdružení * nepostradatelná příručka každého milovníka a chovatele německého ovčáka... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Německý ovčák. Přihlašte se a napište ho.
Pro začátečníky fajn publikace, zkušeným chovatelům bohužel neřekne vůbec nic .. + spousta krásných fotografií představitelů plemena
01/10 - První z deseti knih o NO, kterou čtu před jeho pořízením. Na úvod jsem si ji vybral s ohledem na krátký rozsah. Žel, dalo mi to málo. Kromě pár zajímavostí mě kniha ničím neobohatila. Obsažené informace jsou obecné, necílené na NO. Knihu vnímám jako žánr publikace pro děti a mládež, nikoli pro dospělého vyzrálého člověka, chystajícího se pořídit si toto plemeno. Kladem jsou obsažené fotografie, informační obsah nikoli.
Kniha Německý ovčák v seznamech
psi monografie psích plemen německý ovčák
2010 | Maltézský psík |
2004 | Německý ovčák |
2004 | Labradorský retrívr |
2004 | Novofundlandský pes |
Krásné fotky a vhodné určitě pro začátečníky, co o plemenu nic moc nevědí.