Německý ovčák přehled
Helmut Antesberger
Odboník na slovo vzatý, Helmut Antesberger, vás srozumitelným způsobem zasvětí do chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovaelů, instruktorů a zvěrolékařů. Nabídne i praktické rady z vlastní zkušenosti. Dvacet tři barevných fotografií a dvacet kreseb.
Literatura naučná Hobby Příroda, zvířata
Vydáno: 2000 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Deutsche Schäferhund, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Německý ovčák. Přihlašte se a napište ho.
Chystáme si pořídit NO a tohle je první kniha, kterou jsem si zakoupila a je naprosto skvělá! Pro začátečníky jsou zde všechny užitečné rady, velmi dobře sepsané.
04/10 - Čtvrtá z deseti knih o NO, kterou čtu před jeho pořízením. Prozatím na TOPu! Informační obsah rozsáhlý a srozumitelný (má hlavu i patu pro absolutního lajka), minimum fotografií a kreseb, které jsou stejně většinou naprosto k ničemu. Je znát, že autor danému plemenu rozumí a ví o něm mnoho. Nenašel jsem v ní žádný nesmysl, jako v předešlých knihách. Naopak mnoho praktických podnětů ke správně výchově psa a znalosti plemene. Perfektní!!
Kniha Německý ovčák v seznamech
psi monografie psích plemen německý ovčák psi - výchova a výcvik psi - krmení, výživa psi - chování, etologie
Šikovná kniha nejen pro začínající chovatele.
Každý náš německý ovčák měl jinou povahu a jiné nápady, takže se pořád máme co učit a hledat rady.