Nemocnice přehled

Nemocnice
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/213150/mid_nemocnice-213150.jpg 5 2 2

Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat. Seznamte se s tím, jak to chodí ve školce, u dětského lékaře, v zubní...

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nemocnice. Přihlašte se a napište ho.

Petja
01.02.2017 4 z 5

Knížka seznamuje děti s prostředím nemocnice na příkladu holčičky, která si zlomila kotník, a to od příjezdu záchranky přes příjem na ambulanci, přípravu na operaci, sádrování až po pobyt v nemocnici a odchod domů. Obrázky i příběh jsou realistické a tříleté dcerce se moc líbí, je to její nejoblíbenější kniha z celé série. Navíc je zde dvoustránky, kde jsou zvlášť vyobrazeny a popsány typické věci, s kterými se lze v nemocnici setkat, a obrázek s "průřezem" celou nemocnicí. Když občas musíme do nemocnice, vyprávíme si o Zuzance a dcerka se pak tolik nebojí.

zuzi1162
22.10.2014 5 z 5

Moc se mi líbila. Jsou tam krásné obrázky a i příběh má hlavu a patu. Doufám, že se mi podaří pro dcery získat celou sérii.

Kniha Nemocnice v seznamech