Nenapraviteľní přehled

Nenapraviteľní
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309977/bmid_nenapravitelni-TwT-309977.jpg 4 141 141

Píše sa posledný deň roka 1999. Na exkluzívnom večierku na oslavu nového milénia sa 16-ročná Hanna letmo zoznámi s Richardom. Ona je sebaistá, spontánna Angličanka, on zasa bohatý, povinnosťami zavalený Američan. Pochádzajú z iných svetov a nemajú vôbec nič spoločné, až na elektrizujúcu vzájomnú príťažlivosť. S novým rokom sa pre nich začína aj nová romanca. Ani jeden z nich však netuší, že to, čo sa začalo ako nevinný flirt, sa zmení na turbulentný vzťah, ktorý im zlomí srdce viac ráz, než by si dokázali predstaviť. V priebehu ďalších pätnástich rokov ich sprevádza šťastie aj odlúčenie, odpúšťanie aj bolesť...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Fix you, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nenapraviteľní. Přihlašte se a napište ho.

MAU256
06.11.2024 5 z 5

"Zamiloval jsem se do tebe od první chvíle, co jsme se potkali. Vždycky jsem tě miloval, i když jsi byla daleko a nemohli jsme být spolu." Přistoupil k ní a jemně ji pohladil po krku. "Jestli budeš chtít odejít, nedělej to proto, že pochybuješ o mojí lásce. Můžeš odejít, protože už mě nechceš, nebo že chceš něco lepšího. Já tě miluju, Hanno. Vždycky tě budu milovat a nepřeju si nic víc, než abys byla součástí mýho života."

Krásný. Asi k tomu nemám co dodat, možná jen to, že jsem ráda za ten konec..., protože to jsem jim celou dobu přála. Určitě pro romantické dušičky přečtení tohoto příběhu mohu jen doporučit.

pip11
14.08.2024 5 z 5

Moc pěkný příběh vyvíjejícího se vztahu, který se k pozitivnímu konci propracovává dlouhá léta. Nechybí zde spousta citů, nedorozumění a také smutku. Je to krásně zpracovaný příběh jedné osudové lásky.

Ála1968
19.02.2024 5 z 5

Nádherný romantický příběh, překrásná obálka knihy.Bylo to úžasně dojímavé a jsem z knihy unešena.

Kniha Nenapraviteľní v seznamech