Příliš velké sousto přehled
Meg Cabot
Mína Harperová si tentokrát ukousla skutečně příliš velké sousto. Její schopnosti předpovídat lidem, kdy a jakým způsobem zemřou, si povšimla Palatinská garda – vatikánský oddíl specializovaný na hon démonů – a zaměstnala ji ve své nové pobočce.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš velké sousto. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Nesedel mi styl písania z pohladu tretej osoby. Skutocne som docitala druhy diel len kvoli tomu ci skonci Mina s Lucienom. Neakceptujem koniec. Alaric bol uz od prveho dielu nesympaticky a skutocne som cakala, ze Lucien s nim zatoci. Mina tak ako sa na začiatku prveho diela dobre uviedla do deja ako celkom sympaticka postava, tak v druhom diely by som jej najradsej zakrutila krkom. A potom si Luciena nechala pre seba.
Takže jedno vím určitě, Meg Cabot upíři nejdou. Nejvíc jí sedí YA knihy, tenhle styl pro ní není. Příběh strašný, zápletka ani nevím, zda tam byla, jako celek splácané a nepovedené. Za mě tohle ne a prosím, už nikdy nezkoušet.
Knižní novinky (1. - 7. 10.)
30.09.2012
Kniha Příliš velké sousto v seznamech
2004 | Krajina plná stínů |
2012 | Mezi láskou a smrtí |
2001 | Princezniny deníky |
2004 | Andělé smrti |
2011 | Nenasytná |
Mě se tahle série líbila. Dobře se to četlo, všichni tři hlavní představitelé byli zajímaví a sympatičtí.