Příliš velké sousto přehled

Příliš velké sousto
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214147/mid_prilis-velke-sousto-214147.jpg 4 168 168

Nenasytná série

< 2. díl

Mína Harperová si tentokrát ukousla skutečně příliš velké sousto. Její schopnosti předpovídat lidem, kdy a jakým způsobem zemřou, si povšimla Palatinská garda – vatikánský oddíl specializovaný na hon démonů – a zaměstnala ji ve své nové pobočce.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš velké sousto. Přihlašte se a napište ho.

LenkaVes
21.10.2023 4 z 5

Mě se tahle série líbila. Dobře se to četlo, všichni tři hlavní představitelé byli zajímaví a sympatičtí.

Khira
09.05.2021 1 z 5

(SPOILER) Nesedel mi styl písania z pohladu tretej osoby. Skutocne som docitala druhy diel len kvoli tomu ci skonci Mina s Lucienom. Neakceptujem koniec. Alaric bol uz od prveho dielu nesympaticky a skutocne som cakala, ze Lucien s nim zatoci. Mina tak ako sa na začiatku prveho diela dobre uviedla do deja ako celkom sympaticka postava, tak v druhom diely by som jej najradsej zakrutila krkom. A potom si Luciena nechala pre seba.

lenka7679
04.02.2021 1 z 5

Takže jedno vím určitě, Meg Cabot upíři nejdou. Nejvíc jí sedí YA knihy, tenhle styl pro ní není. Příběh strašný, zápletka ani nevím, zda tam byla, jako celek splácané a nepovedené. Za mě tohle ne a prosím, už nikdy nezkoušet.

Knižní novinky (1. - 7. 10.)

30.09.2012

Kniha Příliš velké sousto v seznamech