Nenávidím tě, Adame Connore přehled
Ella Maise
Miluji a nenávidím série
< 2. díl
Kdo by nechtěl zažít svůj pohádkový příběh? Své „šťastně až na věky“? Hlavní hrdinka Lucy Meyerová na to má pohled možná trochu jiný než většinová populace. Život jí pod nohy házel samé klacky, a proto na muže i na lásku tak trochu zanevřela. Když potká hollywoodského herce Adama Connora, vše se náhle změní – aniž by si to sama Lucy uvědomovala. Ne snad, že by se do Adama zamilovala! Naopak, nesnáší ho. Ale víte, jak to chodí. Nenávist má k lásce blízko. Kniha, která stojí za přečtení každému, kdo na ten svůj šťastný konec stále čeká. Anebo i pro ty, kteří sice nějaké sladké chvíle v životě zažívají, ale tak, jak to v reálném životě bývá, i to krásné je propojeno a propleteno s tím hořkým. Není nad to najít si pár chvil pro sebe, vzít do ruky knížku a chvíli si nechat zdát o tom, že vše může být dokonalé.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , RedOriginální název:
To Hate Adam Connor, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nenávidím tě, Adame Connore. Přihlašte se a napište ho.
První díl se mi líbil podstatně víc. Lucy se mi tam líbila. Tady byla akorát vulgární. A její vyjadřování ohledně Olivě bylo úplně přes čáru.
Zato Adam s Aidenem si mě úplně získali.
Za mě je tento díl lepší než první. Knížku jsem prožívala na každý stránce. Hlavní hrdinka Lucy je hodně ztřeštěná , ale milá a hodná dívka. Moc obdivuju Lucy kvůli tomu že, se postavila svému strachu z lásky. Na knížce se mi líbí to , jak je i trošku sprostá. Je to hodně romantická i erotická knížka. U knížky jsem se hodně nasmála. Určitě doporučuji lidem, kteří mají rádi romantické knihy.
10 nejprodávanějších eknih (březen)
12.04.2024
Dny v knihkupectví Morisaki, Pavučina lstí a další knižní novinky (7. týden)
11.02.2024
„„Půjdeme domů a dáme ti na tu ruku led,“ nadhodil jsem už docela unaveně. Zněla úplně stejně unaveně, ne-li víc. „Nemám domov.“„Dnes ho máš.““
„„Tato knížka je pro všechny, kdo někdy v životě zapochybovali o tom, že oni za to stojí.“ - Ella Maise“
„„Jestli tu dneska nezůstaneš, Lucy, tak se k Jasonovi vloupám. - Adam Connor“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Nenávidím tě, Adame Connore v seznamech
sex přátelství tajemství herci stalking romance otcové a synové chůvy
2023 | Miluji tě, Jasone Thorne |
2023 | Manželství pro jednoho |
2024 | Nenávidím tě, Adame Connore |
2024 | Druhá šance na polibek |
Sladké, sladké, sladké jako cukrkandl. Doslova přeslazené. Bavilo mě to více než první díl a byl také sladší. Neváhejte pokud chcete odpočinkové, sladké čtení.