Nenechte se zabít cukrem přehled
Jarmila Mandžuková
Oblíbená autorka Jarmila Mandžuková přichází s novou knížkou, ve které se věnuje životu bez cukru. V úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit. Snadno vás přesvědčí, že i život bez cukru může být sladký. Alternativních a zdravějších druhů cukru je v nabídce obchodů se zdravou výživou celá řada. Náhradou cukru mohou být i a přírodní sladidla, zejména čerstvé a sušené ovoce. Druhá část knihy přináší autorkou vyzkoušené, jednoduché a lákavé recepty, které nám pomohou proplout všemi úskalími života bez cukru a naučí nás zahnat chuť na sladké.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nenechte se zabít cukrem. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (4)
![twigxi twigxi](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/12658/twigxi-4uf.jpg?v=1594235036)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Zadne prevratne novinky, ale je tady prehledne napsano, co uz se tak nejak vseobecne vi.
![knihovna1 knihovna1](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/218324/m_knihovna1-Cfe.jpg?v=1563527099)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Přehledná kniha o cukru. Nic nového. Možná pro mladé nebo pro vůbec nepolíbené lidi. Knížka je ale hezká. Vkusná obálka a milé ilustrace vevnitř. Recepty inspirativní a velmi chutné. Po odborné stránce nemohu nic vytknout. Knih o cukru už vyšlo hodně, tak proč by tato autorka ji taky nevydala.
Související novinky (1)
Město v oblacích, Území vlků a další knižní novinky (18. týden)
01.05.2022
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Nenechte se zabít cukrem v seznamech
v Přečtených | 9x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Doporučených | 1x |
v Mé knihovně | 45x |
v Chystám se číst | 19x |
v dalších seznamech | 1x |
Autorovy další knížky
2017 | ![]() |
2003 | ![]() |
2003 | ![]() |
2002 | ![]() |
2006 | ![]() |
Dost děsivé, ale pravdivé. Obsahuje i spousty sladkých receptů a dokonce i bezlepkových se zdravějšími sladidly. Za mne perfektní knížka. Obsahuje základní poznatky o cukru, druzích a jiných sladkých alternativách.