Nenechte se zabít cukrem přehled
Jarmila Mandžuková
Oblíbená autorka, Jarmila Mandžuková, v úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit. Druhá část knihy přináší jednoduché a lákavé recepty, které nám pomohou proplout všemi úskalími života bez cukru a naučí nás zahnat chuť na sladké.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nenechte se zabít cukrem. Přihlašte se a napište ho.
Přehledná kniha o cukru. Nic nového. Možná pro mladé nebo pro vůbec nepolíbené lidi. Knížka je ale hezká. Vkusná obálka a milé ilustrace vevnitř. Recepty inspirativní a velmi chutné. Po odborné stránce nemohu nic vytknout. Knih o cukru už vyšlo hodně, tak proč by tato autorka ji taky nevydala.
Kniha je krásná. Moc hezké zpracování. Pokud jde o informace, tak nic nového. Není tam nic, co by se nedalo vyhledat za dvě minutky na internetu. Tady je to všechno pohromadě i s recepty. Ale recepty typu ovoce nakrájejte, oslaďte stévií a přimíchejte bílý jogurt jsou spíše k pousmání (jsou tam i obsáhlejší recepty, ale i pár takových jednoduchých).
Město v oblacích, Území vlků a další knižní novinky (18. týden)
01.05.2022
Kniha Nenechte se zabít cukrem v seznamech
2003 | Co jíst, když ... |
2017 | Bylinky - Léčivá moc přírody |
2003 | Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky |
2002 | Vánoční netloustnutí aneb Lehké vánoční cukroví |
2006 | Co pít, když... |
Zadne prevratne novinky, ale je tady prehledne napsano, co uz se tak nejak vseobecne vi.