Není všechno zlato co se třpytí přehled
Ivan Hajniš
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Není všechno zlato co se třpytí. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Není všechno zlato co se třpytí v seznamech
2003 | Emigrace primitiva |
2019 | Legenda The Primitives Group - true story about first underground band in east Europe |
2015 | Ukradené děti!!! |
2024 | Není všechno zlato co se třpytí |
Pomluvy, pomluvy a zase pomluvy. Hajniš se rozhodl na veřejnosti prát špinavé prádlo. Dělá to způsobem mimořádně odporným. Terčem jeho výpadů je nejčastěji bubeník Josef Havlíček, na kterém autor nenechává nit suchou. Nemohu tvrdit, že se popisované situace nestaly, ale nevidím smysl v jejich vytahování na světlo, obzvláště po tolika letech. Ivan prohlašuje, že nesnáší český mainstream, já bych spíše řekl, že nesnáší vše a každého, kdo neposlouchá jeho kapelu. Nevěřícně jsem kroutil hlavou, když autor popisuje, jak nabízel koncert „Primitivů“ do jakéhosi rockového klubu, ale byl z dramaturgických důvodů odmítnut. V tu chvíli spustí několikařádkovou litanii, v níž se rozčiluje nad drzostí majitele klubu, ke které v jeho očích došlo. Vůbec nepřipouští možnost, že kluby mají právo rozhodovat o svém programu.