Neobyčejný život přehled
Marie Magdalena Horňanová Jodasová
Autobiograficky laděná knížka o životě tráveném na Slovensku, kde byly přece jenom jiné poměry než u nás. Po dětství a mládí přichází část věnovaná životu za okupace, kdy se autorka rozhodla, že nebude nosit hvězdu...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neobyčejný život. Přihlašte se a napište ho.
![Baja333 Baja333](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/265216/m_baja333-7wy.jpg?v=1549608672)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Prví 3 kapitoly mě kniha moc nebrala, ale potom jsem se od ní nemohla odtrhnout a přečetla jedním dechem. Otevřeně popsané zážitky a hlavně detailně popsané pocity ze života během války. Kniha mě nenuceně vtáhla do té doby.
![Renatecka Renatecka](https://www.databazeknih.cz/img/users/76_/76248/m_renatecka.jpg?v=1722837529)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Úžasné, skvělé, perfektní. Přečetla jsem ji během pár hodin. Hodně zajímavá kniha, doporučuji.
Kniha Neobyčejný život v seznamech
2005 | ![]() |
2012 | ![]() |
2008 | ![]() |
2006 | ![]() |
2014 | ![]() |
Není to špatná kniha,ale přišlo mi že byla psaná tak nějak odtažitě,neosobně,bez emocí.Jakoby paní Magdalena psala o životě někoho jiného a ne o sobě.Také mi chybělo že už nepsala nic o svém životě dál,alespoň zkráceně.