Neotvírat! Slizké! přehled

Neotvírat! Slizké!
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428972/bmid_neotvirat-slizke-bit-428972.jpg 4 52 52

Neotvírat! série

Už zase! Nemovi přišel poštou další balíček s nápisem Neotvírat! Pod něj někdo připsal ještě jedno varování Slizké! Co to jen může být? Nemo a jeho přátelé Béda a Otka neodolají a balíček tajně otevřou. Najdou v něm zelený sliz, který nejenže mluví a je strašně lechtivý, ale zdá se, že má i další, skoro zázračné schopnosti. Nemo a Béda začnou okamžitě snít o tom, že z nich budou milionáři. Podaří se jim to? Stane se ale ještě něco. Rázem se změní počasí, slizký liják zaplaví celý Suchopár a někteří lidé začnou mít problém! Naši tři přátelé vědí, že pokud Slizzíka nevrátí, kam patří, nastane úplná katastrofa. Pustí se tedy do hledání. Jak celé dobrodružství plné napětí a neuvěřitelných příhod dopadne? Co udělají naší známí ze Suchopáru? Podaří se jim město i zelenou příšerku zachránit? Vtipné a milé vyprávění, ve kterém jde v prvé řadě o přátelství, potěší všechny, kteří rádi čtou. Třeba před spaním?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Drobek

Bitte nicht öffnen! Schleimig!, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neotvírat! Slizké!. Přihlašte se a napište ho.

Barcasss
23.03.2023 4 z 5

Už na synovu (9) žádost po 1.díle vybraná jako domácí četba, přečetl s velkou chutí, protože se mu líbilo, že už hlavní trio přátel zná a opět byl fascinován mapou Suchopáru, kde si v průběhu četby hledal, kde se příběh odehrává. Slizík se mu zamlouval už na úvodní stránce asi i proto, že je to milovník všech možných i nemožných slizů. Po dočtení jsme zapsali do čtenářského deníku a šli vyrobit domácí sliz. A objednali další díl.

šárofka
05.01.2023 5 z 5

Zábavně popsaná knížka, moc jsem si ji užila těším se na další díly (:

jasmína
21.12.2022 5 z 5

Po Vánocích se doufám pustíme s dcerkou do dalších dílů, protože ač je určeno klukům, osmiletou dcerku příběh chytil a sama od sebe si vybrala první dva díly.

Knižní novinky (10. týden)

01.03.2020

Kniha Neotvírat! Slizké! v seznamech