Nepálená keramika pro děti - Tvoříme ze samotvrdnoucí keramické hmoty přehled
Iva Hoňková
Pokud jste někdy zatoužili vyzkoušet si tvorbu keramiky, ale nemáte přístup ke keramické peci, kde byste si mohli hotový výrobek vypálit, je tato kniha určena právě pro vás. Přesvědčíte se, že klasickou keramickou hlínu lze snadno nahradit materiálem, který je nejen cenově dostupný, ale navíc je také k dostání v každém papírnictví. Tímto materiálem je samotvrdnoucí keramická hmota, který se navíc vyrábí ve dvou barevných odstínech, terakotové a bílé. Samotvrdnoucí keramickou hmotu lze snadno modelovat, řezat, vykrajovat ale také barvit a lakovat.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nepálená keramika pro děti - Tvoříme ze samotvrdnoucí keramické hmoty. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Nepálená keramika pro děti - Tvoříme ze samotvrdnoucí keramické hmoty v seznamech
2009 | Nepálená keramika pro děti - Tvoříme ze samotvrdnoucí keramické hmoty |
2006 | Můj pohádkový herbář - Luční rostliny |
2007 | Pověsti o čertech a jiných strašidlech |
2008 | Jak voní svět koní |
2006 | Můj pohádkový herbář - Stromy a keře |
Spoustu skvělých nápadů a předloh jak vyplnit třeba deštivé odpoledne, aby se děti nenudily. Kniha má tvorbu rozdělenou do ročních období. U nás jsou ještě dítka malá, ale i tak mě zaujala témata zimní. Na letošní Vánoce se nechám inspirovat ozdobami na vánoční věnec a keramické perníčky. Hmota k tvoření není ani drahá.