Nepřestanu tě milovat přehled
Robert Munsch
Mladá žena drží novorozeného syna a láskyplně se na něj dívá. Zpívá mu tiše: Nepřestanu tě milovat, nepřestanu tě mít ráda, dokud budu živa, budeš mým děťátkem. Dojemný příběh o chlapci, který se stává mužem, a o trvalé a trpělivé rodičovské lásce. Nepřestanu tě milovat je kniha, kterou si užijí jak děti, tak dospělí – znovu a znovu.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , BambookOriginální název:
Love you forever, 1986
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nepřestanu tě milovat. Přihlašte se a napište ho.
Kraťoulinká knížka pro děti, která dojímá všechny dospělé. Na knihu jsem narazila díky výzvě a s radostí jí přečetla své nejstarší dceři a u toho jsem si i zaplakala.
Velice krátká kniha, ale řekla bych, že je tam řečené vše podstatné a i úsměvnou formou
Kniha Nepřestanu tě milovat v seznamech
Kniha se mi dostala do ruky skrz čtenářskou výzvu. Soudě podle fotky autora jsem si myslela, že tenhle chlap není normální.
"Knihu" jsem si koupila a zoufale se smála a měla chuť si nafackovat jak jsem blbě utratila 200 ,- Kč
Myšlenka hezká.
Přečtení tohoto počin mě vede k otázce, kde je hranice mezi slohovou praci a knihou. ?