Nepřítel živých přehled

Nepřítel živých
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492899/bmid_nepritel-zivych-jRU-492899.jpg 4 62 62

Pouť mrtvého série

< 5. díl

Ve virtuální realitě není nic skutečné. Falešní orci předstírají, že bojují s falešnými elfy. Kněží žehnají jako na běžícím pásu. Kouzelníci poráží své nepřátele digitálními iluzemi bojových zaklínadel. Přesto je každá hra jen součástí něčeho mnohem většího. Lidská nátura se nemění. Lidé vždy najdou způsob, jak ostatní využít nebo jim ublížit, i kdyby to mělo vést k osobním ztrátám nebo dokonce ke smrti v reálném životě. Jsem John Doe, nekromant a strážce mrtvých. Je to ale jen moje herní postava. Jen iluze. Ve skutečnosti si hraju na detektiva a jdu po stopách. A nejhorší je, že zájmy mých zaměstnavatelů se neomezují jenom na samotnou hru…... celý text

Literatura světová Sci-fi Fantasy
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

Губитель живых (Gubitěl' živych), 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nepřítel živých. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (12)

Roscata
předevčírem 5 z 5

Zábavné a rychlé čtení. Líbí se mi prostředí ve kterém se přiběh odehrává i situace kterým John musí čelit i způsob jakým je řeší. Jen jsem trochu rozpačitá z konce. Je tohle poslední díl nebo si jen autor nechává otevřená zadní vrátka?

Václav1998
17.09.2024 4 z 5

Nepřítel živých" od Pavla Korněva pro mě byla čtivým a rychlým čtením. Příběh má svižné tempo, které mě vtáhlo natolik, že jsem knihu přečetl poměrně rychle. Jako závěr série mi přišla solidní – příběh uzavírá hlavní dějové linie a poskytuje uspokojivý konec.

Co se týče hlavní postavy, několikrát jsem si během čtení říkal, že je až podezřele šťastná v situacích, kde by normálně měla mít smůlu. To však nijak výrazně neubralo na mém zážitku z příběhu, spíše to dodalo trochu herní atmosféry. Celkově knihu hodnotím jako dobrý závěr série, který fanoušky tohoto světa určitě nezklame.


Lethania
17.10.2022 1 z 5

Beznaděj. To na mě dýchlo na konci knihy, když jsem se k ní dokopala. To a další negativní pocity. Vlastně ani nevím, zda se mi na příběhu něco líbilo. Jsem hlavně zklamaná a podrážděná, že jsem s ní ztrácela čas. Všechno bylo prostě špatně - příběh, postavy, rozuzlení. Jestli někdy vyjde další díl, velkým obloukem se mu vyhnu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Láska naslepo, Bez krve, a další knižní novinky (13. týden)

27.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nepřítel živých v seznamech

v Přečtených83x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených2x
v Knihotéce73x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit8x