Neřízená střela přehled
Mark Greaney
Další strhující akční thriller ze série Šedý muž! Bývalý špičkový zabiják CIA Court Gentry věřil, že najde útočiště v amazonském pralese. Ale jeho krvavá minulost si ho najde, když ho ruský mafiánský boss donutí dát se znovu na útěk. Court se rozhodne odcestovat k jedinému člověku na světě, kterému může věřit – jenže dorazí příliš pozdě. Jeho přítel je mrtvý a pohřbený. Před lety Eddie Gamboa zachránil Courtovi život. Teď je mrtvý, protože bojoval proti známému mexickému kartelu. Court je tak vtažen do války, kterou nikdy nechtěl. Do války, v níž neexistují žádní protivníci – pouze ti, kteří přežili... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2023 , TémbrOriginální název:
Ballistic, 2011
Interpreti: Martin Stránský
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neřízená střela. Přihlašte se a napište ho.
Knihy o Šedém muži jsou jako pohádky pro dospělé. Court je nesmrtelný, má více životů než kočka, sám bojuje proti narkobaronovi a samozřejmě vyhraje. I když je děj nereálný a místy zdlouhavý, kniha se čte dobře a ke konci graduje .
To teda zase jednou byla jízda! Kniha plná akce a vzrušení. A mrtvých "zlounů". Court Gentry je prostě bourák. Tak rychle přeložit další díly a sem s nimi!
Šedý muž je tady s dalším napínavým příběhem!
12.04.2023
Smrtící volání, Varšavský sirotek a další knižní novinky (14. týden)
02.04.2023
Kniha Neřízená střela v seznamech
Přečetla jsem téměř na jeden zátah. Hlavní postavu jsem si velmi oblíbila a jsem ráda, že to náš Šedý muž opět zvládl. Doufám, že bude další díl.