Večerní host přehled
Rex Stout
Nero Wolfe série
Do domu Nera Wolfa vstoupí mladá žena, která žádá o pomoc. Ještě té noci je zavražděna.
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1999 , Knižní klubOriginální název:
Prisoner's Base, 1939
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Večerní host. Přihlašte se a napište ho.
Všechny komentáře pod mým jsou od mých oblíbených, ale – nesouhlasím! Nikoliv s hodnocením, jednoznačně přiděluji pět hvězd za přijatelný počet postav, nezvyklou výměnu rolí, vtipnost a logické vyřešení. A to je právě to: přestože se Nero Wolfe zdá být z případu odsunut, je to nakonec on, pivař (!), kdo případ rozsekne. Takže já zůstanu věrná jemu i svému oblíbenému pití (a jen doufám, že nedosáhnu i Wolfova objemu :-) ).
Ne, vážně: souhlasím se všemi komentáři. Tenhle tandem Nero/Archie mě hodně bavil.
Už to bude nějakých 8 - 9 let, co jsem tuhle detektivku četl, byla dobrá, líbila se mi. A dnešní komentář čtenáře Česneksmedem mě inspiroval k tomu, abych si ji v nejbližší době zopakoval, samozřejmě podle návodu zmíněného čtenáře. Dopředu vím, protože tahle kniha je hodně dobrý výběr.
Kniha Večerní host v seznamech
1987 | Třikrát Nero Wolfe |
1967 | Právo na smrt |
1999 | Liga vyděšených |
1994 | Zmije hraje golf |
1999 | Talíř plný jedu / Postup číslo tři / Vražda mezi kovboji |
Wolfovky jsou buď dobré a nebo výborné. Tato je z té druhé skupiny. Popisovat netřeba. Chceš vědět víc? Vezmi a čti.