Nerozluční přátelé (2019) | Databáze knih

Nerozluční přátelé přehled

Nerozluční přátelé
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400786/bmid_nerozlucni-pratele-6Od-400786.jpg 5 95 95

Příběh neobyčejného přátelství králíčka a sovičky s půvabnými ilustracemi od autorky Roku v lese. U kořenů starého dubu bydlí králičí rodinka a vysoko v koruně nad nimi hnízdí sovy. V obou rodinách se právě narodilo mláďátko. Ačkoli žijí tak blízko sebe, málokdy se potkají. Když je krásný, slunečný den a Králíček běhá po louce, Sovička tvrdě spí. A jakmile Sovička v odlesku měsíce roztáhne křídla, Králíček sladce usíná. Tak ubíhají dny i noci a Králíček se Sovičkou se nikdy nepotkají. Jenže rodiče jim o tom druhém tolik vyprávějí, až se oba zatouží poznat… Pro děti od tří let. ---- Nádherný příběh plný něhy doplňují krásné ilustrace Emilie Dziubakové. - Blog Knížky od mámy o knize Obejmi mě, prosím Kandidát na nejmilejší zvířátkovou knížku ever. - Ninnulina mama blog o knize Obejmi mě, prosím... celý text

Literatura světová Pohádky a bajky Pro nejmenší
Vydáno: , Host

Na zawsze przyjaciele, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nerozluční přátelé. Přihlašte se a napište ho.

Srni
27.01.2025 3 z 5

Moc pěkné ilustrované a i příběh začal moc hezky ale ten závěr je přinejmenším zvláštní a moc nechápu proč autoři přišli zrovna s tímto "stínovým" nápadem.

Marketplace
29.12.2024 5 z 5

Pěkné ilustrace i příběh.

Miriam2017
15.11.2024 5 z 5

Dnešný výber na večerné čítanie. Príbeh trochu slabší, málo rozvinutý, ale to sú len výhrady rodiča, dieťa spokojné, takže u nás na päť hviezdičiek.

Knižní novinky (14. týden)

31.03.2019

Kniha Nerozluční přátelé v seznamech