Prokletý tanzanit přehled
Monika Wurm
Nesmíš mě milovat / Nesmieš ma milovať série
< 2. díl
Děj knihy je pokračováním úspěšného románu Nesmíš mě milovat – Barvy lásky. Historie nezůstane nikdy zapomenutá, ať už se jedná o tajemství saúdské královské rodiny nebo o vzpomínku na bezvýznamnou otrokyni – kdykoliv se může vrátit v podobě Pandořiny skříňky, která čeká na otevření. Vydáte se po stopách vzácného drahokamu, nahlédnete do minulosti a se současnou hrdinkou prožijete příběh lásky následníka saúdskoarabského trůnu. Silný příběh o lásce a touze po životě, která překoná i neuvěřitelnou krutost.... celý text
Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: 2017 , BránaOriginální název:
Prekliaty tanzanit, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prokletý tanzanit. Přihlašte se a napište ho.
Monika patrí k TOP autorkám na Slovensku. Je známa aj v zahraničí. ❤
Pokračovanie knihy Nesmieš ma milovať, ma nesklamalo. Kniha bola úžasná tak, ako jej prvá časť. Nevedela som ju pustiť z rúk. A vlastne sa rozlúčiť s príbehom a s ich hrdinami, a možno preto som mala pocit, že by som ten koniec, kde sa postupne všetko vysvetlilo bola ešte viac rozpísala.......aby som ju mohla dlhšie čítať. Ďakujem autorke za skvelý zážitok.❤
O D P O R Ú Č A M ❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡
O něco slabší než první díl.
Všechno to bylo propletené až moc a zavánělo to telenovelou.
A ten epilog vůbec nebyl potřeba. Bez něj by se knížka rozhodně obešla.
Kniha Prokletý tanzanit v seznamech
2015 | Rockové tango |
2018 | Hvězda nad arabským peklem |
2017 | Rockový sen |
2014 | Pakistanská princezná |
2016 | V zajatí vášne |
Podobne ako v prvej časti, aj v tejto ma viac bavili pasáže z minulosti. Tie z prítomnosti mi prišli dosť naivné a tak detinsky napísané. Obe knihy ako jeden celok, však podľa môjho názoru, nie sú na slovenské pomery zlým dielom, aj napriek tomu, že príbeh pôsobí celkom naivne a miestami až absurdne.