Nestydatá sázka přehled
Ivan Mládek
"Tak o co?"... A sázka je na světě! 10 milionů je pěkná suma, která stojí za trochu snažení. Co myslíte? Dva kamarádi už nejsou nejmladší, ale chuť do života rozhodně neztratili. Budou ale úspěšní "při lovu" žen podle kalendáře? Je vůbec možné prožít sexuální noc s ženami všech jmen? Kdo to zvládne, vyhrává! Kde ale najít nositelku jména Hromnice nebo Zoe?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nestydatá sázka. Přihlašte se a napište ho.
Už je to nějaký ten patek co jsem to četla, ale zrovna mi ji připomněl děda, který ji má z knihovny. Knížka byla opravdu zábavná.
Je to už pár let, co jsem ji četla a neboť zvuková upřímnost z překvapivých zvratů a nápadů se nedala jen tak ututlat, tak knížka postupně obešla bandu kamarádů a příbuzných se stejným účinkem zmožené bránice.
Byla to odvaha, ale jak známo Ivan Mládek je mistr rétoriky a dovede vykudrlinkovat se z nevhodných výrazů do těch s úsměvem přijatelných. A tak sice bez újmy na duši, ale zato s újmou na těle, můžu pro fandy srandy prostě doporučit. :-)
Kniha Nestydatá sázka v seznamech
1990 | Zápisky šílencovy |
2000 | Krchňa Nikolajevna |
2007 | KalendaMeron |
2008 | Fejetony |
1992 | O zlaté rybce |
Tak uznávám , že toto není pro každého nic méně já se smál od začátku do konce.