Lechtivé pohádky přehled

Lechtivé pohádky
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43367/bmid_lechtive-pohadky-htB-43367.png 3 22 22

Nestydaté pohádky série

< 2. díl

Taky vás někdy napadlo, co asi dělají šikovní princové s půvabnýni dívkami, když je nikdo nevidí? Přemýšleli jste o tom, co se odehrává za dveřmi ložnice krásné znuděné princezny, když ji přijde ze smutku uzdravit chytrý zahradník? Chtěli byste vědět, jak vyléčil mazaný zástupce pekla zlostnou princeznu, která se neustále škaredila a na každého křičela? Myslíte, že v tom byl jen kouzelný nápoj nebo cudný polibek? Ale kdepak. V životě i v pohádkách vždycky hrála velkou roli láska. A necudnost...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lechtivé pohádky. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

m2056
12.04.2024 2 z 5

Překonat jde každou pohádku to už dokázal i režisér Troška ale tady to chtělo více fanzie a lepší popis postav myšlenka na klasické pohádky více erotické není špatná ale není to dokonalé.

Skallarix
19.03.2022 1 z 5

Já vám nevím. Erotiky by se tu asi našlo dost. Ale vtipné a humorné? Spíše laciné, košilaté a plytké. Ale jestli někoho pobaví pohádky upravené ve stylu "Sněhurka si to rozdává se sedmi liliputány najednou", pak je to čtivo asi právě pro ně.


Atekram
23.09.2021 1 z 5

V antikvariátu mě nadchl námět eroticky zpracovaných pohádek a obálka. Byla jsem ale docela zklamaná, jednotlivé příběhy jsou jako přes kopírák, až jsem se začala nudit. Možná by bylo lepší číst postupně s velkým časovým odstupem, ale nevím nevím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lechtivé pohádky v seznamech

v Přečtených25x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce52x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit1x