Mary Rose přehled
Julie Garwood
Nevěsty Claybornů (Rose Hill) série
1. díl >
Rok 1879. V městečku Blue Belle v americké Montaně každý ví, že s bratry Claybornovými je lépe si nezačínat. Kdysi tvořili newyorský pouliční gang - pouze však do okamžiku, kdy v postranní uličce u hromady odpadků nalezli košík s nemluvnětem. Tehdy se rozhodli dát děvčátku jméno Mary Rose a postarat se o ně. Stala se z nich rodina stmelená oddaností a láskou, která nalezla bezpečný domov na Dalekém západě. Klidný život Mary Rose v kruhu jejích blízkých však naruší neznámý cizinec - lord Harrison Stanford MacDonald. A začne o ni projevovat nezvyklý zájem...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1999 , OldagOriginální název:
For the Roses, 1996
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mary Rose. Přihlašte se a napište ho.
Začátek a konec se mi líbili. Jediné, co mě opravdu rozčilovalo byla prostřední část. Přišlo mi jako bych četla knihu a najednou se ocitla v úplně jiné. Postavy jako by změnili i svůj charakter, což mi přišlo těžko uvěřitelné a hůř se mi tato část četla. Chápu, proč tam autorka tuto část potřebovala, ale přišlo mi, že sama sobě podkopala nohy a zničila plynulou atmosféru příběhu.
Vím to že nemám ráda historické romance ,opravdu ne, a toto bylo jak vystřižené z babiččiny prvorepublikové červené knihovny. Sáhla jsem po ní asi pro to že série FBI se mě líbila a celkem kupodivu i Zemani z Vysočiny ale tohle už bylo tak strašně naivňoučký, hlavně dialogy. Nejhorší na tom je že si stejně nakonec neodpustím i další díly protože mě zkrátka zajímá jak se bude dařit i bratrům Mary Rose, jestli konečně přijede maminka, jestli všichni stále zůstanou v Rose Hill. Možná další díly už nezvládnu přečíst celé ale aspoň nakouknout budu muset.
Výzva 2021/15
Kniha Mary Rose v seznamech