Svérázná nevěsta přehled
Joan Johnston
Nevěsty zásilkového obchodu série
< 2. díl
Půvabná Pat čeká už osm let na muže, kterého miluje. Tehdy byla ještě malá holka a on slíbil, že si pro ni přijde, až vyroste. Nyní je půvabnou mladou ženou, jenže stále ještě bez ženicha. Ethan se neozývá, a tak se kurážná Pat rozhodne, že ho sama vypátrá a dovede k oltáři. Nic ji však nemohlo připravit na šok, jaký zažije při prvním setkání.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
Outlaw’s Bride, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svérázná nevěsta. Přihlašte se a napište ho.
Volné pokračování knihy Bosá nevěsta mě nezklamal. Z divošky Pat se stává dáma a jde si za svým štěstím. V příběhu je detektivní zápletka, zločin z minulosti, který se podaří v závěru odhalit. Příběh je plný dobrodružství, napětí a hlavně romantiky.
Příběh Pat, dcery Setha z předchozího dílu. Dospěje a hledá svého Ethana, který se nějak zapomněl ve světě... Kriminální zápletka v pozadí je docela dobře propracovaná, konec dobře gradoval a byly tam i potřebné zvraty.
Kniha Svérázná nevěsta v seznamech
2007 | Bosá nevěsta |
1999 | Stíny minulosti |
2006 | Cena za lásku |
2009 | Jiskra naděje |
2001 | Drsný cizinec |
Naplnění slibu Ethana Hawka Patricii Kendrickové (v přechozí části nazývané přezdívkou Patch, nyní zkratkou Pat), neproběhlo dle jejího očekávání, protože na něj po 8 letech, pro jiné záležitosti, pozapomněl.
Pat byla již v "Bosé nevěstě" neuvěřitelně živelné dítě a jen díky nevl. matce Molly se proměnila v dámu, i když jí to občas ujelo. :) Na slib a svojí dětskou lásku nezapomněla a jako dvacetiletá dáma se chtěla za Ethana provdat, takže neváhala, a vyhledala jej. Protože o jeho osudu v posledních letech neměla tušení, ani z čeho přesně byl před 17lety obviněn, snaží se jej očistit, a to za pomoci jeho nejlepších přátel v podání Franka a Boyda. Možností, kdo udělal takovou hnusárnu zrovna o třináctých narozeninách Merielle Trahernové, bylo vícero. Bohužel nedošlo k řádnému a včasnému vyšetřování šerifem, protože dle jejího otce byl pachatelem jednoznačně Ethan. Já osobně pojala podezření relativně od začátku, i když mě autorka 2x lehce zmátla. Jen zamrzí, co jeden záštiplný a závistivě hamižný neřád způsobil tolika lidem a jak dlouho mu to procházelo.