Neviditelná armáda přehled

Neviditelná armáda
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/32045/bmid_neviditelna-armada-PVB-32045.jpg 4 201 201

Kapitán Nemo série

< 3. díl

Kapitán Nemo zásahem svého "meteoritu" potápí loď Kamako i její zločinnou posádku, zachraňuje Arna i Jiřího, kteří se stávají jeho společníky v boji proti zločinnému vynálezci a jeho silám, které chtějí vynálezu zneužít v nové válce.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neviditelná armáda. Přihlašte se a napište ho.

Mušketyrpepa
15.03.2025 3.5 z 5

Třetí díl nebyl špatný

Romcajs
17.03.2024 2 z 5

Horko těžko jsem přelouskal i tento třetí díl. A to jenom proto, že jsem četl dva předešlé. Naivní dialogy, stálé popisování geniálních vynálezů a když je autor v koncích napíše prostě: kov, který nic nezničí, a je s tím hotový. Dnes je aktuální otázka války a možná zajímavé, jak jí autor řeší. To nemyslím geniální přístroj, který dokáže přenášet obrázky i zvuk odkudkoliv, ale spíše otázka co válečné nálady způsobuje. No a myslím, že neprozradím nic důležitého, když podotknu, že na konci je krásný závěr, kde panuje na celém světě mír, láska a pohoda. Prostě idylka.

Fargotroniac
20.09.2023 4 z 5

Třetí a závěrečný díl trilogie na motiv Kapitána Nema nám tentokrát přinese i trochu té robotiky. Jedná se o opravdu povedené vyvrcholení příběhu.

Kniha Neviditelná armáda v seznamech

v Mé knihovně207x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)