Batman: Hřbitovní směna přehled
Scott Snyder , James Tynion IV , Gerry Duggan , Marguerite Bennet
New 52: Batman série
Batmanova dobrodružství, která vám byla zatím utajena. Strhující epizody, které vycházely mezi Sovím tribunálem, Smrtí rodiny a Rokem nula. A je to velké! Bruce Wayne je obviněn z vraždy, Batman se vyrovnává se smrtí svého syna, utkává se se Supermanem - a musí se vydat přímo do Arkhamu, aby tam našel děsivého sériového vraha.... celý text
Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: 2016 , CrewOriginální název:
Batman: Volume 6: Graveyard Shift, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batman: Hřbitovní směna. Přihlašte se a napište ho.

Příběhy Batmana, které jsou sice každý pes jiná ves, ale po přečtení celé knihy budete vlastně spokojení. Nejedná se totiž o souvislý a jednolitý příběh, ale o několik povídek, ve kterých se objeví i Harper, která se snaží stát se Batgirl, nebo postava Clayface, která se zase tak často neobjevuje. Je to skvělá akční jízda plná barev a nudit se rozhodně nebudete. Stěžejní příběh knihy - Hřbitovní směna se mi ale vážně líbil nejvíc. Čtení na hodinku až dvě, které ale nezklame.
Moje hodnocení: 8/10

V knize najdete lepší i horší příběhy z celé doby Batmanova působení, ať už je to rok nula, rok po něm nebo výjevy z průběhu New 52. Z padouchů je v popředí opět Clayface a na scéně se objevuje i dívka Harper, která Batmana v jednotlivých knihách už delší dobu sleduje a chce mu být nápomocná. Mystické příběhy v závěru mi přišly asi nejhorší, ale to je otázka vkusu.
Kniha Batman: Hřbitovní směna v seznamech
v Mé knihovně | 46x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autoři knihy
americká, 1976 James Tynion IV
americká, 1987 Gerry Duggan
americká Marguerite Bennet
americká
Bylo by lepší kdyby se vytvořila jedna pořádná povídka než tento trhanec