Sama sebou přehled

Sama sebou
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396688/bmid_sama-sebou-4Ng-396688.jpeg 4 1655 1655

Louisa Clarková z bestellerů Než jsem tě poznala a Život po tobě se vrací v novém románu Jojo Moyesové! A hodně toho ví… Tak například ví, jak daleko je z jejího nového domova v New Yorku do Londýna, kde žije její přítel Sam. Ví také, že její nový zaměstnavatel je dobrý člověk a že před ním jeho manželka skrývá tajemství. Co ovšem Louisa ještě netuší, je to, že nová práce v novém městě jí rozhodně nezaručí idylický život, ve který tolik doufala, a že bude její vztah se Samem z obou stran podroben zkoušce ohněm. A neví také, že lidé, s nimiž se ve své nové životní etapě setká, ji možná postrčí dost nečekaným směrem…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

Still Me, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sama sebou. Přihlašte se a napište ho.

le-se
02.11.2024

Loajalita někdy sahá až za ustanovení pracovní smlouvy.
Stát za někým a nepovědět proč se něco událo může býd docela o ústa, nebo o práci.
Spolčování se starými dámami může být na hraně zákona, nebo i za ní.
Ale nakonec jsou pro osudová partnerství hranice států jen čarami v mapách a ne nepřekonatelným rubikonem.
Budou spolu? Kdo s kým?
To je složitější otázka, a rozhodně nemusí cílit na hlavní postavy.
Rozhodně stojí za přečtení jako předchozí dvě, ikdyby příběh někde váznul informace jsou spravedlivě rozložené a vynechávat se nevyplatí.

escapelle
01.11.2024 5 z 5

Tento, poslední díl mě bavil jednoznačně nejvíc! Luisa je konečně!,skutečně sama sebou! Nefňuká a nepotřebuje vodit za ručičku. Velmi mě bavilo dění kolem Gopnikových, byla jsem zvědavá co se z toho vyvrbí. Agnes vykreslená dokonale. Stejně jako v předchozích dílech prišlo nějaké klišé, tentokrát v podobě Joshe, ale můj dojem to nezkazilo.Linka se Samem mě bavila moc, i ta s Margot. Dle mě skvělé zakončení příběhu Lou Clarkové!

Pomejanci
29.10.2024 5 z 5

Druhým dílem jsem se prokousávala těžko. Možná to bylo tím, že sama nemám zkušenost s tím, když někomu zemře milovaná osoba, jak je těžké se s tím vyrovnat. Málem jsem knihu i odložila. Ale byla to pro mě takové internezzo pro třetí díl, do kterého jsem se začetla s chutí a příjemně mě překvapil. Užila jsem si ho. Díky.

50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)

27.02.2020

Knižní novinky (21. týden)

19.05.2019

10 právě čtených knih podle uživatelů (únor)

15.02.2019

Důležité je vědět, že ať už si na své cestě vyberete jako doprovod kohokoli, nedovolíte mu rozhodovat o tom, kým budete.

Ocenění knihy (1)

2018 - Goodreads Choice Awards (Best Fiction)

Kniha Sama sebou v seznamech

v Přečtených2 576x