Než natáhnu brka přehled

Než natáhnu brka
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544747/bmid_nez-natahnu-brka.jpg 4 186 186

Detektivka plná černého humoru a životního optimismu.

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Kniha Zlín

Mies joka kuoli, 2016

Interpreti: Martin Hruška

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Než natáhnu brka. Přihlašte se a napište ho.

Kaduri
18.10.2024 3 z 5

Audiokniha.
Streštená kniha z pera fínskeho autora.
Jaakkovi sa život rozpadá priamo pod rukami. V ten samý deň zistí, že ho smrteľne otrávili, jeho manželka ho podvádza a - akoby to nestačilo - v jeho biznise s hubami mu šliape na päty nebezpečná konkurencia.
Ako sa s tým dokáže vysporiadať?
O tom je táto knižka.
Počúvalo sa to vlastne dobre, aj keď mi v mysli stále znie jedno výstižné slovo - priemerné.
Pred časom som čítala podobnú knižku "Stará dáma vaří jed", a tá bola o triedu kvalitnejšia.
Kto si však rád prečíta humornú knižku s detektívnou zápletkou nech skúsi... a snáď mu "ulahodí" viac ako mne.

knihomol1985
21.09.2024 audiokniha 4 z 5

Neurazí nenadchne - děj ztřeštěný :-) z části i trochu na černo humorný v druhé polovině :-) detektivka no s rezervou ale ,,jo,, stojí za poslech spíše ....

PetK
23.04.2024 2 z 5

Nevím, proč jsem čekala víc finského černého humoru a drsnosti. Ze začátku jsem byla každopádně docela zaujatá, ale postupem času jsem pak u audia víc a víc ztrácela pozornost a vlastně už ani vůbec nevím, jak se to celé rozuzlilo. Škoda.

Knižní novinky (4. - 17. června)

04.06.2018

Kniha Než natáhnu brka v seznamech