Než udeří stín přehled
Nora Roberts
Eva Dallasová série
Eva Dallasová je pod tlakem. Na jedné straně musí vyřešit šokující vraždu bohaté ženy, na straně druhé jí dělá starosti manžel Roarke, který v davu okolo mrtvoly zahlédne ke svému velkému znepokojení stín z minulosti. Eva si rychle uvědomí, že tento případ bude úplně jiný než ostatní a že její role lovce se může v mžiku obrátit a zvrhnout v nebezpečnou hru.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2022 , AlpressOriginální název:
Shadows in Death, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Než udeří stín. Přihlašte se a napište ho.
V prvom rade tu nejde o detektívku, ale skôr o akýsi thriller (môže obsahovať náznaky spoileru). Vrah je známy a celá kniha je venovaná len jeho dolapeniu a musím přiznat, že stredná část knihy ma trochu nudila. Zločinec, ktorý má na konte cez 400 vrážd a hľadá ho pol sveta sa dá v podstate primitívne nachytať. Hoci to bolo dobre napísané, tak dejovo je to tak na 100 strán. V tom množstve kníh jednu odpustím
Další zajímavý případ Evy Dallasové. Líbí se mi, že se zase odtajnilo něco málo z dřívějšího života Roarka, to v posledních dílech chybělo. Stále skvělé čtení, sehnala jsem dva díly najednou, tak už se těším na pokračování.
Knižní novinky (5. týden)
30.01.2022
Kniha Než udeří stín v seznamech
v Mé knihovně | 118x |
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Další případ Evy spojenou s Roarkovou minulostí, četlo se samo :)