Nezabudni na mňa přehled

Nezabudni na mňa
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531439/bmid_nezabudni-na-mna-662babc5bfe23.jpg 4 48 48

Ona ho odmietla, on na ňu nedokáže zabudnúť Ama Torresová miluje svoju prácu. Ako plánovačka svadieb vedie vlastnú malú firmu a snaží sa preraziť v biznise, v ktorom sa cíti ako ryba vo vode. Paradoxne, manželstvo nie je nič pre ňu. Len ten jeden perfektný, dokonalý deň, ktorý nemôže nič pokaziť. Alebo predsa? Keď si Amu najmú, aby naplánovala celebritnú svadbu roka, môže ísť presne o tú príležitosť, ktorá jej pomôže dostať sa na výslnie. Má to však háčik. Musí spolupracovať so svojím ex. Elliot z duše neznáša kvety. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby neviedol rodinné kvetinárstvo. Isté ponuky sa však neodmietajú, ani keď to znamená pracovať so ženou, ktorá mu kedysi zlomila srdce. Už sú to roky, ale stará iskra nevyhasla. Situácii nepomáha ani to, že sa ich svadobný pár rozhodne dať dokopy a svadobné prípravy dokumentuje filmový štáb. Ama a Elliot môžu prísť o viac než len o dobré meno a živobytie. Mohli by opäť prepadnúť citom a vstúpiť do tej istej rieky. A to ani jeden z nich nechce.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Forget Me Not, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezabudni na mňa. Přihlašte se a napište ho.

Knihontýnka
10.11.2024 4 z 5

Zpočátku jsem měla problém se začíst, Elliota jsem si překřtila na idiota, ale nakonec mě kniha bavila. Moc jsem ocenila závěrečné zadostiučinění hrdinky. A po dlouhé době jsem neměla pocit trapnosti za autorku při milostných scénách. 3,8/5

knihárna
08.11.2024 5 z 5

Tak tahle se mi moc líbila .
Knížka je o second chance love, psaná ze dvou pohledů a prolíná se minulost se současností, což u mě způsobilo, že jsem se od ní nemohla odtrhnout . Postupně se dozvídáme, co se stalo v minulosti a jak je tím ovlivněno jejich chování v současnosti. Tento koncept mám ráda, ALE tři roky? Tak velká láska a on čekal tři roky(a bylo by to i dýl) bez snahy ji kontaktovat nebo vidět?
A taky bych brala trošku kratší kapitoly, ale to je můj osobní problém.
Jinak se mi líbilo asi úplně všechno. Příběh, styl psaní, čtivost, hlavní i vedlejší postavy, spicy části.
Je to občas cheesy af a děsně předvídatelný? Ano. Vadí mi to? Ani v nejmenším .

Bookish_Adria
08.10.2024 2 z 5

Při čtení této knihy jsem se rozhodla prozkoumat různá hodnocení a zjistit, jaký na ni mají ostatní čtenáři názor. Musím říct, že jsem byla ohledně příběhu dost zmatená, a netušila jsem úplně jak ho mám hodnotit.

Začátek mě zaujal, ale brzy mi došlo, že se jedná o jednoduchý a oddechový příběh. To sice splnil, ale možná až příliš jednoduše a nezáživně, navíc byl šíleně přeslazený. A čeho je moc, toho je příliš.

Někde jsem četla, že je kniha určena pro fanoušky Ali Hazelwood. Tak vám to hned řeknu – ne! Absolutně ne! Tyto dvě autorky nelze srovnávat ani spojovat.

Příběh je vyprávěn z pohledu dvou postav. Amy, která vlastní svatební firmu spolu s rodinou, která jí vypomáhá. Druhý hlavní hrdina je Elliot, jenž po otci převzal květinářství. Říkáte si, co mají tito dva společného? To jsem nechápala ani já ze začátku. Přítomnost a minulost se tak střídaly, že jsem se ztrácela v ději.

Opravdu připomínám, že je to dost přeslazené a občas až neuvěřitelné, ale zkuste si příběh sami přečíst a uvidíte. Třeba vám sedne více jak mně.

Co se týče příběhu, hlavní hrdinka Amy má svou firmu, a už předtím se věnovala organizaci svateb, ale pak se rozhodla si ji sama založit a věnovat se tomu zcela sama. Amy se zapletla s mužem z květinářství, Elliot neměl v plánu převzít po otci podnik, ale nakonec se do květinářství zamiloval. Jejich vztah se však rozpadl. Amy má špatné zkušenosti a nese si s sebou následky, ale Elliot na ni přesto stále čeká. Jak dojemné, že ano ?

Když Amy dostane dokonalou zakázku, musí spolupracovat právě s Elliotem, a už se mu nemůže dále vyhýbat. A co se stane dál? To si asi každý dokáže domyslet. Příběh obsahuje i peprné scénky, které některé z vás určitě potěší.

Tahle svatba jim pořádně zamotá hlavu!

09.08.2024

Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)

16.06.2024

Kniha Nezabudni na mňa v seznamech