Nezapomeň přehled

Nezapomeň
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372547/mid_nezapomen-EdG-372547.png 4 82 82

Roztomilý debut o tom, co se stane, když se dívka, která nemůže zapomenout, spřátelí s mužem, který si zoufale snaží vzpomenout. Gavin, truchlící nad smrtí svého partnera, v žalu spálí každou fyzickou upomínku a prchá z Los Angeles do New Jersey. Zde žije desetiletá Joan, dcera přítele, která se narodila se vzácnou schopností vybavit si každý detail z každého dne svého života. Doufá, že mu pomůže udržet při životě vzpomínky na jeho milovaného Sydneyho. Gavin a Joan uzavřou dohodu: Joan bude sdílet své vzpomínky na Sydneyho ze šesti návštěv u nich v minulých letech s Gavinem a Gavin ji na oplátku pomůže vyhrát lokální soutěž textařů a pomůže jí ke slávě. Tato zvláštní dvojice má cíl psát a vzpomínat. Dokud jedna z Joaniných vzpomínek nepřiměje Gavina pochybovat o tom, že ho Sydney doopravdy miloval. Kniha Nezapomeň je vtipný a dojemný příběh ztráty, vzpomínek a přátelství.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Omega

The Reminders, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezapomeň. Přihlašte se a napište ho.

vojteska70
10.06.2023 2 z 5

Musím říct, že po té nadšené recenzí jsem čekala víc. Nenadchlo mně to a bylo to rozvleklé

Katka2382
10.06.2023 2 z 5

No upřímně,žádný velký zázrak to nejni.

ZuzanaZ83
18.11.2022 3 z 5

Vyprávění desetileté holky, která trpí tím, že si všechno, co prožila, pamatuje. Podobné situace nebo oblečení ji tak připomínají již prožité. A bojí se, že sama zůstane zapomenuta.
Z druhého pohledu pak vypráví Gavin, herec, kterému nedávno zemřel partner.
Příběh o zvláštním dětství, snech, vzpomínkách a rozhodnutích.
Milé, příjemné, roztomilé.

Kniha Nezapomeň v seznamech