Nezapomínáte na med? přehled
Joza Břízová
Med byl odjakživa nejen sladidlem, ale i výživnou potravinou a lékem. V jednotlivých kapitolách jsou soustředěny předpisy pro použití medu z kuchyně naší i z cizích, a to jak na hlavní pokrmy, tak na dezerty, moučníky, perníky a nápoje.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezapomínáte na med?. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Nezapomínáte na med? v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 3x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2019 | Vaříme zdravě, chutně a hospodárně |
1983 | Vaříme dětem |
1991 | Nová domácí kuchařka |
1976 | Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně |
1975 | Nová domácí kuchařka /4 - Moučníky, dezerty, nápoje |