Nezkrotná přehled

Nezkrotná
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532801/bmid_nezkrotna-65d93d227860b.jpg 4 109 109

Cloverleighská farma série

Když nám bylo jedenáct, Oliver Ford Pemberton mě donutil skočit ze střechy stodoly. Říkal, že si při skoku z tří metrů nohu zlomit nemůžu. Lhal. (Můžete si tak zlomit i klíční kost, což si podle mě zasloužil.) Kéž bych mohla říct, že to byl poslední hec, který jsem si od něj nechala líbit, poslední sázka, kterou jsem s ním uzavřela, a že to bylo naposledy, co jsem mu věřila. Ale nebylo. Protože se opovážil dospět v krásného, okouzlujícího a sexy muže. A jak jsme stárli, výzvy byly nemravnější – a sázky vyšší – až mě nakonec zanechal roztříštěnou na kusy. Zapřísáhla jsem se, že už s ním nikdy nepromluvím. Ale dvacet let po tom hloupém skoku ze střechy se mi vrátil do života a nutí mě, abych kvůli němu riskovala úplně všechno: svou práci, svou sebeúctu a své srdce. Kolik šancí si láska zaslouží?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Undeniable, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezkrotná. Přihlašte se a napište ho.

andreamrs
05.10.2024 2 z 5

(SPOILER) Nevím, zda to bylo autorčiným záměrem, ale vytvořila dva nekompatibilní hlavní hrdiny. Zda chtěla ukázat, že láska hory přenáší, nebo nechtěla stvořit “dokonalé hrdiny, nevím... Ale když ani jeden z hlavních hrdinů není pro vás nijak zajímavý, tak to jde s knihou trochu z kopce... Navíc to moc nezachránil ani poměrně uspěchaný děj. Ale vše postupně... V první knize mě Chloe zaujala, ale tam prostě neměla moc prostoru. Byla jsem ráda, že tentokrát dostala svůj příběh. Ale... Taky jsem dostala možnost ji líp poznat. A teda za mě ne. Udělala ze sebe naivní husičku víckát, než bych dokázala spočítat. Byla rádoby nad věcí, ale vlastně se jen sama ponižovala, nedokázala si stát za svým a její NE se hodně rychle měnilo v ANO, prosím, zklamal si mě milionkrát, ale já ti tu další šanci přece jen dám... No a co se Olivera týče, tak autorce tleskám protože stvořit takového arogantního vola (pardon :D) muselo dát hodně práce. Lhal víc a raději, než dýchal, za celou dobu jsem na něm nenašla jedinou pozitivní vlastnost, a ty největší fuckupy, které způsobil druhým lidem, omlouval tím, že byl přeče mladý a neměl rozum?! Tak jo... A děj byl takový nijaký, mnohem víc se mi líbily kapitoly z minulosti, ale taky jsem jen kroutila hlavou nad tím, co vše Oliver zvládl za ten čas udělat, kolikrát ublížil opravdu až za hranice odpustitelného, a Chloe jen odpouštěla a dál čekala. Uff... Já romantiku a velké lovestories fakt miluju, ale toto je vážně spíš příkladem nulové sebeúcty.

Mrzí mě ne příliš nadšená recenze, ale tento díl se moc nepovedl. I na zahraničních webech má nejnižší hodnocení, ale třetí díl, Nenasytná (vychází ještě letos), by měl být zase skvělý, takže já na Cloverleigh určitě nezanevřu!

barborelka
04.07.2024 3 z 5

Takové nijaké, průměrný příběh....není to dlouho co jsem knihu dočetla ale těžko si vybavím něco co by m i utkvělo v paměti jako u jiných knih.....

LenaWirus
22.06.2024 2 z 5

Příběh Frannie byl průměrný, příběh Chloe byl pouze špatný. Oliver byl blbec, ona rádoby drsňačka, která ale stejně skočí na každý špek. Vcelku to nebylo ani zábavné a četla jsem to dlouho.

Černočerné srdce, Za zamčenými dveřmi a další knižní novinky (6. týden)

04.02.2024

Kniha Nezkrotná v seznamech