Nezkrotný přehled
Jodi Ellen Malpas
Tajemný hříšník série
< 4. díl
Když Danny Black a James Kelly spojí síly, aby vypátrali společného nepřítele, vědí, že vstupují do vražedné hry. Pokud někdy chtějí se svými ženami žít v míru a daleko od zločinu, musí ji vyhrát. Jenže destrukce a smrt jim jdou v patách. Aby přežili, nemohou opustit svět temnoty. Musí ho chránit za každou cenu. Musí zabíjet bezohledněji, milovat vášnivěji a nenávidět víc než kdy dřív. Jsou toho schopni. Jsou připraveni. Ale nic je nepřipraví na tajemství, která odhalí, a na zrady, kterým budou čelit.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , XYZ (ČR)Originální název:
The Unlawful Men 4: The Rising
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezkrotný. Přihlašte se a napište ho.
Mám neodbytný pocit, že jsem čtvrtý díl četla příliš brzy po třetím (který mě opravdu moc bavil) a nebo je opravdu takový utahaný a rozvláčný. Beu mě štvala tak moc až jsem si přála, aby s ní skončil.
Až na ten závěr ovšem, ve chvíli kdy se honili za Medvědem se to rozjelo a byla to opravdu jízda. Krásně se uzavřelo všechno co bylo rozpracované z minulých dílů. Osobně bych díly dle toho jak se mi líbily seřadila 1., 3., 2., 4.
K autorce se určitě vrátím, protože mě baví, ale potřebuji dlouhou pauzu.
Tak tady platí " v nejlepším skončit". Těžkopádný rozjezd, z Beau a Rose se staly hysterické pipiny a z Jamese a Dannyho nesmrtelní podpantofláci. Celé to bylo takové rozvláčné,ukňourané,odhalené, nevhodně umístěné scény sexu. Jedině zápletka s odhalením Medvěda stála za to, klidně to ale mohlo být ve 3.dílu na pár stránkách. Podle konce to vypadá na další díl s Bradem, ale po tomhle do něj už asi nepůjdu..... 3 hvězdy ,ale jen proto že je to J.E.Malpas.
Úsvit Onyxu, Temnoty hlubin a další knižní novinky (33. týden)
11.08.2024
Kniha Nezkrotný v seznamech
v Mé knihovně | 113x |
2014 | Odhalení |
2016 | Zaslíbená |
2019 | Ochránce |
2015 | Odpuštění |
2020 | Kontroverzní princezna |
Na tento díl jsem se těšila velmi moc ... ale už po přečtení pár kapitol jsem si říkala, jak se hlavní hrdinky změnily a staly se z nich .... kdyby bylo méně kapitol s nimi, bylo by to příjemnější. Moc se to táhlo, zápletky už byly moc překombinované a vlastně pořádná akce byla až téměř na konci knihy. Musím za sebe napsat, že první dva díly byly nejlepší