Neznámý přehled

Neznámý
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479790/bmid_neznamy-8Ls-479790.png 3 16 16

Je jako fáma, mýtus, šepot pouštního větru. Ale je skutečný a jde po nás... Je to génius známý pouze jako... Pyrotechnik. Z chodeb Westminsteru do uprchlických táborů v Jordánsku, ze zapadlých uliček východního Londýna do iráckých pustin je Pyrotechnik nervy drásající cestou plnou napětí, během níž se skládá dohromady podoba neúprosné hrůzy a spiknutí a lží, jež za ní stojí. Pyrotechnik je špionážní thriller pro fanoušky knih Fredericka Forsytha či megahitu Já, Poutník.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kalibr

The Stranger, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neznámý. Přihlašte se a napište ho.

Aaaannnn
29.12.2024 3.5 z 5

Není to jedna z knih, která by mě chytla a nepustila, ale i tak... na konci husí kůže, strach,... z té představy, že tohle se děje. Není to nějaké sci-fi, nejsou to nereálné situace a nereálné postavy. Jde z toho na člověka hrůza.

čef
16.11.2023 4 z 5

Špionážní příběh z Blízkého východu a GB není určitě špičkou v tomto ranku. Dlouho se objevují stále nové a nové postavy, a než se dostaneme k meritu věci, uteče dost času i nervů. Příběh je asi trochu inspirován nezdařeným atentátem Guye Fawkese kdysi dávno a trápí se výsledky našeho boje s islámem. Tuto literaturu mám rád, a proto spíše chválím, ale příště trochu svižněji prosím.

rm
11.01.2023 2 z 5

No, nebylo to úplně podle mého gusta. Ani ten konec se mi moc nelíbil. Některé pasáže se mi nečetli dobře.

Knižní novinky (46. týden)

14.11.2021

Kniha Neznámý v seznamech