Nezoufejte! Jsou ještě horší děti než ty vaše aneb Balzám na duši zdecimovaných rodičů přehled

https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97323/nezoufejte-jsou-jeste-horsi-deti-nez-ty-vase-aneb-balzam-na-dusi-zdecimovanych-rodicu-97323.jpg 4 44 44

Humoru není nikdy dost. Zvláště pro rodiče, kteří občas propadají trudnomyslnosti, když přehlížejí výsledky svého výchovného působení na potomky. Už jako mladý otec si autor získal přízeň ostatních rodičů, neboť jako jeden z mála na obligátní otázku a co vaše děti? nespustil chvalozpěvy, ale rozhořčeně informovalo všem, čím ho jeho děti štvou. Když zjistil, že jeho příběhy vracejí zachmuřeným rodičům úsměv do tváře, sepsal je a nyní je předkládá veřejnosti k útěše a pobavení.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezoufejte! Jsou ještě horší děti než ty vaše aneb Balzám na duši zdecimovaných rodičů. Přihlašte se a napište ho.

zuzi.cte
18.10.2024 3 z 5

Knížka je velice vtipně napsaná. Je to o chování, výchově dětí a opravdu to rodiče uklidní, že to může být v jiných rodinách ještě horší a nebo ho to utvrdí v tom, že to je i vlastně všude stejné.

kamila5406
16.03.2020 3 z 5

Kniha je vtipně napsaná, místama jsem se musela smát takže pro mě super odreagování až na ten konec ten mě nebavil.

knihyKeMne
26.02.2020 4 z 5

Dostanete přesně to, co od této knihy čekáte :-) Vlastně jedno překvapení se konalo - velká část vyprávění se týká potomků už značně odrostlých. Překvapení to bylo spíš milé, protože trable s miminy píše kde kdo :-)

Kniha Nezoufejte! Jsou ještě horší děti než ty vaše aneb Balzám na duši zdecimovaných rodičů v seznamech