Nezvěstná přehled
Rachel Abbott
Detektiv Tom Douglas série
Když Emma Josephová potkala svého pozdějšího manžela Davida poprvé, byl zlomený zármutkem. Jeho první žena tragicky zahynula při autonehodě. A z místa nehody záhadně zmizela i jejich šestiletá dcera. Nyní, o šest let později, Emma věří, že bolestná léta už jsou za nimi. S Davidem si vybudovali nový život a mají krásného syna Ollieho. Vtom ale do jejich životů vstoupí nezvaný host a jejich svět se vychýlí z osy. Emma už se necítí v bezpečí. Jak to tenkrát bylo doopravdy? A proč má takový strach o sebe i o své dítě? Když zoufalá Emma požádá o pomoc svého dávného přítele detektiva Toma Douglase, dá v sázku celý jejich život. Brzy se začne rozplétat síť podvodů a lží, která oběma naprosto otřese.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2019 , Mladá frontaOriginální název:
Stranger Child, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezvěstná. Přihlašte se a napište ho.
Tutově jedna z nejlepších detektivek, co jsem kdy četla. Napínavá, emotivní, skvěle vymyšlená, skvěle napsaná.
81%
...Jak může trýzeň nezpůsobená fyzickou újmou tolik bolet? Jak se může citové utrpení proměnit v tak mučivou prázdnotu?
Částí těla, které ji bolely se mohla dotknout, neznala však analgetikum, které by jí od této strasti ulevilo.
__________________________________________________________________________
Přečetla jsem si tuto parádní knížku po letech znovu. Pamatovala jsem si z ní dobře jen úplný konec. Co může být horší než únos dítěte? Knížka je dost zamotaná, ale napínavá a velice čtivá. Velké zvraty střídají ty menší. Nic není tak, jak se může zdát. To nám potvrdí i konec, který mě dostal. Současně bych ale ráda věděla, co se stalo s ...(nechci spoilerovat). Mám takový pocit, že úplný závěr se autorce moc nepovedl a něco nám dluží.
Postavy jsou tady pěkně barevné, moc jsem litovala Emmu, Natashu a vlastně i Toma.
Doporučuji!
Kniha Nezvěstná v seznamech
v Mé knihovně | 350x |
thrillery pro ženyAutorovy další knížky
2015 | Spi sladce |
2016 | Zabij mě znovu |
2015 | Nezvěstná |
2016 | Ohrožená |
2019 | Dům na útesu |
Skvělá detektivka, plná zvratů a postupného odkrývání hromady tajemství.