Nic se nesmí vzdát! přehled
Irena Piťhová
Jen těžko uvěřitelný příběh, který psal život sám. V knižní podobě se ocitl především proto, aby pomohl ostatním. V někom při čtení prvních řádků, může vzbudit pocit, že to bude drsný příběh. Opak je ale pravdou. Nenápadný a laskavý humor silně vybarví vztah mezi hlavními postavami. Autenticky líčí komunikaci v umělém spánku a vnímání člověka v bezvědomí. S pomocí odborníků, přátel a rodiny se stanete na chvilku součástí jen těžko uvěřitelného vyprávění, které bez obalu líčí vše, co se dá udělat pro záchranu lidského života, a také to, že jen silná vůle, životní optimismus a bezbřehá láska dokáží zázrak. Kniha vás zcela pohltí a přes vážnost tématu vás změní a posílí. Slova autorky: Pokud můj životní příběh pomůže v nesnadných časech komukoliv z vás, tak jsem ho nepsala zbytečně. Věřte, že jen v životě je vše možné.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nic se nesmí vzdát!. Přihlašte se a napište ho.
Link na Vaši knihu v e-shopu:
Kniha Nic se nesmí vzdát! v seznamech
láska životopisy, biografie boj o přežití nemocnice, špitály léčebná rehabilitace ze života zázraky životní styl kóma optimismus
Je to prostě popsaný příběh manželky, která popisuje rok od závažného onemocnění jejího manžela, velice silná vůle,
to měl manžel štěstí , že měl takovou ženu, je to inspirací pro všechny v podobné životní situaci